banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Balinalar Shiba Inu’dan (SHIB) Vazgeçmiyor: Bu Ne Anlama Geliyor?

Balinalar Shiba Inu’dan (SHIB) Vazgeçmiyor: Bu Ne Anlama Geliyor?

Balinalar Shiba Inu’dan (SHIB) Vazgeçmiyor: Bu Ne Anlama Geliyor?
Balinalar Shiba Inu’dan (SHIB) Vazgeçmiyor: Bu Ne Anlama Geliyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elde edilen son bilgilere göre Shiba Inu (SHIB), balina düzeyindeki cüzdanlarda 1,5 milyar dolarlık sermaye eşiğini aştı.

14:15
13 Ocak 2022

Elde edilen son bilgilere göre piyasanın popüler şaka coin’lerinden olan Shiba Inu (SHIB), balina düzeyindeki cüzdanlarda 1,5 milyar dolarlık sermaye eşiğini aştı ve Ethereum ağındaki en büyük 1000 Ethereum adresi arasında en büyük hold haline geldi.

Shiba Inu Geri Mi Dönüyor?SHIB Yeniden Yeşil Shiba Inu Geri Mi Dönüyor? WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, balinaların cüzdanlarındaki Shiba Inu varlıkları şu anda 1,67 milyar dolar değerinde, izleyicide ikinci sırada yer alan FTT token’ı ise 1,5 milyar dolar değerinde. Ayrıca SHIB tokeninin güçlü piyasa performansı nedeniyle 170 milyon dolarlık marja ulaşıldı. Meme tabanlı kripto para birimi, balina düzeyindeki adreslerden gelen yeni bir satın alma dalgasına ek olarak son üç gün içinde yüzde 20 oranında da bir artış kaydetti. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Yapılan açıklamalara göre en son büyük satın alma, yaklaşık olarak 60 milyon adet SHIB token’ı alan bir balina tarafından gerçekleştirildi. SHIB Yeniden Yeşil SHIB tokeninin balina cüzdanlarında USD değerinde en büyük hold haline gelmesine ek olarak piyasa veri göstergelerinin tümü yeşil bölgede bulunuyor ve token çevresinde potansiyel olarak yükseliş eğiliminin varlığını gösteriyor. Öte yandan SHIB için işlem hacmi göstergesi, 24 saat önceki aynı değere göre %150 artış gösteriyor. Şu anki işlem hacimleri balina düzeyindeki adresler için 21 milyon dolar ve toplamda 1,7 milyar dolar. Bunlara ek olarak yazının yayına hazırlandığı sırada SHIB son üç günde %2.1 günlük büyüme ve %20 fiyat artışı ile 0.000032 dolardan işlem görüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!