banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. DREP Coin nedir? DREP protokolüyle ilgili bilinmesi gerekenler

DREP Coin nedir? DREP protokolüyle ilgili bilinmesi gerekenler

DREP Coin nedir? DREP protokolüyle ilgili bilinmesi gerekenler
DREP Coin nedir? DREP protokolüyle ilgili bilinmesi gerekenler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde dikkat çeken DREP Coin ve projesine dair bilgiler arama motorları aracılığıyla aratılıyor ve bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Kirpto para yatırımcılarının DREP’e yatırım yapmadan önce bilmesi gerekenleri bu içeriğimizde derledik. Bu rehberde DREP Coin ile ilgili bütün detaylara erişebilirsiniz.

DREP projesi ve geleceği nedir?

Momo Chang ve Xiaolong Xu’nun kurduğu proje, ismini ünlü evrim Kuramcısı Charles Darwin, Alman matematikçi Bernhard Riemann, İsviçreli matematikçi Leonhard Euler ve Alman fizikçi Max Planck’ın isimlerinin ilk harflerinden almaktadır.

Merkeziyetsiz İtibar Sistemi (DREP), İnternet platformlarının itibar değerini ölçmesini, para kazanmasını ve paylaşmasını sağlar. DREP Vakfı, bir blok zinciri altyapısı ve merkezi olmayan itibar protokolü sağlamayı amaçlamaktadır. Bunlar, mevcut İnternet platformlarını itibar değerlerini açığa çıkarmaları ve İnternet topluluğundaki itibar verilerinin birbirine bağlılığını sağlamaları için güçlendirecektir.

DREP’in vizyonu:

İnternet platformlarının (sosyal ağ, çevrimiçi içerik sağlayıcılar, çevrimiçi oyunlar) kullanıcı büyümesini ve trafikten para kazanmayı hızlandırmak için bir altyapı oluşturmak, Sahte haber/içerik/hesap tanımlama ve filtreleme konularını ele almak, İtibar destekli varlıklara ve itibar destekli para birimine dayalı belirteçleri geliştirmek, Daha hedefli kullanıcı kazanımı için jeton sahipleri paylaşım havuzu oluşturmak,

DREP, ayrıyeten oyunlaştırma araçları içeren bir blok zinciridir. DREP, tüm dijital varlıkları birbirine bağlamak ve ayrılmış kamu zinciri ekosunun üstesinden gelmek için blok zinciri endüstrisinde bir öncüdür. Blok zincirinde bir “bağlayıcı” ve “araç kutusu” olarak hizmet veren DREP, yerleşik ödeme ve işlemle çok zincirli DApp’leri destekleyerek gerçek süper DApp üretir.

Proje, merkezi olmayan uygulamaların birden çok halka açık zincirde tek tıklamayla dağıtımını destekler. DREP blok zinciri, geleneksel Pratik-Bizans-Hata Toleranslı (PBFT) fikir birliği mekanizmasının ve Delegated Stake Kanıtı (DPOS) fikir birliği mekanizmasının geliştirilmiş bir versiyonuna dayanmaktadır. DREP, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ve WebAssembly formatlarındaki akıllı sözleşmelerle daha da uyumludur. DREP Zinciri, bir kök zincir ve özelleştirilebilir alt zincirlerden oluşan çift katmanlı bir yapıya sahiptir. Ek olarak, blok zinciri teknolojisi tabanlı platformun, herhangi bir akıllı sözleşme projesine katman 2.0 desteği gibi veri işleme kapasitesini geliştirdiği bildiriliyor. Proje ekibi ayrıca herhangi bir gaz ücreti olmadan güçlü ölçeklenebilirlik sunduğunu iddia ediyor.

Ağdaki bir düğüm, akıllı bir sözleşmede yürütülen gerçek zamanlı verileri Akıllı Boru Hattı aracılığıyla harici uygulamalara iletebilir, bu da hesaplama yapıldıktan sonra sonuçları blok zincirine geri götürür. Smart Pipeline, sıfır gaz tüketimi ile daha esnek ve ekonomik bir yürütme süreci sunarken daha karmaşık uygulama senaryolarının üstesinden gelmeyi amaçlar. Merkezi olmayan uygulama (dApps) geliştiricileri, çoklu sürümü herhangi bir Dapp’a entegre etmek için platformunu kullanır.

DREP, NFT, Metaverse ve Web 3.0 gibi alanlarda da girişimlerini sürdürüyor.

DREP Coin nedir?

Ethereum blok zinciri tabanlı bir token olan DREP tokenının, gaz ücretlerinin ödenmesi ve alt zincirler arasındaki işlemler ve gelecekteki DREP oyunlarında varlık alım satımı için bir ödeme aracı gibi birçok işlevi vardır.

DREP, blok zinciri teknolojisine dayalı “bağlayıcılar” ve “araç kutuları” oluşturmaya kararlıdır ve kullanım kolaylığı, esneklik ve sorunsuz entegrasyonu birleştiren çözümler sunmayı amaçlar. DREP Zinciri, DREP ID ve DREP SDK’ya dayalı olarak, DApp ekipleri çoklu halka açık zincir varlık sürümlerini, yerleşik cüzdanları ve varlık alım satım platformlarını tek tıklamayla yayınlamak gibi işlemleri yapabilir.

DREP nereden ve nasıl alınır?

Maksimum arzı 100 milyon adet olan DREP Coin’in, dolaşımdaki arzı 39.9 milyon adettir. 6 Ocak 2022 itibariyle 48 milyon dolarlık piyasa değerine sahiptir. DREP Coin, Binance, Gate.io, Ascendex, HotBit gibi borsalardan alınıp satılabiliyor.

uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!