banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Uzman Tahminleri: Dogecoin Fiyatı Ne Olacak?

Uzman Tahminleri: Dogecoin Fiyatı Ne Olacak?

Uzman Tahminleri: Dogecoin Fiyatı Ne Olacak?
Uzman Tahminleri: Dogecoin Fiyatı Ne Olacak?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin (DOGE), son aylarda ivme kazanan ve sadık bir destekçi topluluğu kazanan bir meme coin’dir. Dogecoin burada kalacak mı, yoksa geçici bir çılgınlık mı? Bunu birlikte inceleyelim…

Dogecoin’in fiyat hareketleri bize ne söylüyor?

Bu yıl bazı noktalarda Dogecoin, 0,50 GBP (0,70 ABD Doları) üzerinde zirvelere ulaştı. Ancak, tüm kripto para birimleri gibi, Dogecoin de piyasanın değişken olduğunu ve anında değişebileceğini defalarca kanıtladı. Sert yükselişlerin yanı sıra, bu yıl birkaç kez de düştü. USD cinsinden, Dogecoin’in fiyatı Ağustos ayının başlarında 0.19 ila 0.20 dolar civarındaydı. Ancak son verilere göre, DOGE fiyatı 7 Ağustos Cumartesi civarında toparlanmaya başladı. Son yedi gün içinde Dogecoin, 8 Ağustos Pazar günü 0.272700 dolar ile en yüksek fiyatına ulaştı. Son verilere göre, 10 Ağustos Salı günü Dogecoin 0,183345 Euro (0,254130 Dolar) olarak fiyatlandırıldı.

Dogecoin

Kriptokoin.com haberlerinden takip ettiğiniz üzere DOGE son 24 saatte fiyatı yüzde -2,80 düştü. 10 Ağustos itibariyle, Dogecoin’in 23.95 milyar Euro (33.20 milyar Dolar) piyasa değeri de vardı. Dogecoin de dahil olmak üzere tüm kripto para birimlerinin fiyatı uyarı yapılmadan değişebilir ve bu da uzun vadede DOGE için fiyatların tam olarak belirlenmesini imkânsız hale getirir.

Gelecekte Dogecoin (DOGE)’i ne bekliyor?

DOGE, kripto para biriminin popülaritesi, sosyal medyadaki takipçilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte son aylarda görülmemiş şekilde arttı. DOGE fiyatları, genellikle Elon Musk da dâhil olmak üzere ünlülerin olaylarından veya twitlerinden etkilenerek bir anda düştü veya yükseldi. Ancak hayranlar, Dogecoin’in ileri gitme ve önde gelen kripto para birimlerinin (örneğin Bitcoin ve Ethereum) zirvelerine ulaşma potansiyeline sahip olduğunu umarken, uzmanlar konuyla ilgili farklı görüşlere sahipler. Nebeus COO’su Michael Stroev, şunları söyledi:

DOGE’yi kripto para dünyasında bir değişimin habercisi olduğunu veya uzun vadeli ve lider bir kripto para birimi haline geldiğini düşünmüyorum. Dogecoin, spekülasyon dışında gerçek dünya değeri olmayan bir kripto para olarak görülüyor. Yüksek riskli bir kripto seçeneği olarak ele alınmalı ve insanlar, değerinin ciddi anlamda dengelendiğini anlamadan DOGE’ye yatırım yapmamalı.

Dogecoin

University Canada West’te Öğretim Görevlisi olan Dr Pooja Lekhi ise şunları söyledi:

Dogecoin hala değerini koruyor ve Çin’in kripto para madenciliğini yasaklama yönündeki baskılarına rağmen 0,20 dolar civarında sabit. Bitcoin’e göre bazı avantajları var. Arzı sınırlı olacak şekilde tasarlanan Bitcoin’in aksine, Dogecoin her dakika çıkarılan 10.000 yeni coin ile bol miktarda bulunuyor ve maksimum arz yok. Ve giderek daha geniş bir kabul görüyor. Bir şaka olarak başlayan Dogecoin, bu yıl şimdiye kadar olağanüstü ve vahşi bir yolculuk geçirdi. Artık bir şaka değil ve önümüzdeki yıllarda önde gelen kripto paralardan biri olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!