banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Uzmanlardan İpuçları: 2022 Yılında Hangi Coin’ler Kazandıracak?

Uzmanlardan İpuçları: 2022 Yılında Hangi Coin’ler Kazandıracak?

Uzmanlardan İpuçları: 2022 Yılında Hangi Coin’ler Kazandıracak?
Uzmanlardan İpuçları: 2022 Yılında Hangi Coin’ler Kazandıracak?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pek çok uzman isimden alınan görüşlere göre 2022 yılında bu projelerin kripto para birimleri yüksek getiri elde etmenizi sağlayabilir.

18:15
4 Ocak 2022

Kripto para yatırımı yaparken pek çok kritere dikkat edildiğini rahatlıkla ifade edebiliriz. BeInCrypto da uzman isimlere 2022 yılında kripto para birimi yatırımı yaparken, yatırımcıların nelere dikkat etmesi gerektiğini sordu. Uzman isimlerin verdiği yanıtlara bir bakalım.

Strateji Önemli“Bitcoin Hala En Üst Sırada”En Popülerden Biri: DeFi Strateji Önemli Kripto para yatırımı, kripto para birimlerinden para kazanmanın en karlı yollarından biri olarak uzun zamandır yatırımcılar tarafından değerlendiriliyor. ZipRecruiter’a göre, bir profesyonelin yıllık ortalama kazancı yaklaşık 94.000 dolar. Yeni başlayanların kazancı ise ayda birkaç yüz ila birkaç bin dolar arasında değişiyor. Uzman isimlere göre kazançlar, yatırım yaparken uygulanan strateji ile doğrudan bağlantılı. Uzman isimler yatırım için bir kripto para seçmeden önce başarılı bir strateji seçmeniz gerektiğini düşünüyor. Bu noktada uzman isimler gün içinde spot borsalarda yapılan alım ve satım işlemlerinin güzel kar getirdiğini ifade ediyor. Buna ek olarak uzman isimler kripto para seçimini konusunda da yüksek teknolojiye sahip projelerin takip edilmesi gerektiğini ifade ediyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Zam.io’nun kurucusu ve COO’su Yuri Gusev konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, “Bence en umut verici varlıklardan biri SOL token. SOL önümüzdeki sezonun trendi. Bu token’ın yatırımı iyi bir kâr getirebilir, ancak aşırı alım olduğu için yatırım portföyüne dahil edilmemelidir. Alım satım için ideal olan diğer kripto paralara ise AVAX ve NEAR Protocol token’larını dahil ederdim. Bunlar popülerlik kazanan güçlü projeler.” sözlerini kullanıyor. “Bitcoin Hala En Üst Sırada” Bunlara ek olarak Tiger.Trade CEO’su Vyacheslav Tsurka, Bitcoin’in yatırımcılar için en çekici varlık olmaya devam ettiği görüşünde:

İlk ondaki diğer kripto para birimleri arasında Binance Coin, Solana, Cardano, XRP, Polkadot ve AVAX‘ı takip ediyorum. Tüm bu paralar oldukça likit ve 2022’nin ilk yarısında aktif olarak işlem görmeye devam edecek.

Öte yandan benzer bir görüş Lot.Trade CEO’su ve kurucu ortağı Leonid Litvinenko tarafından da paylaşılıyor. Uzman isim, profesyonel ticaret için yeterli likiditeye sahip kripto paraların yatırım için uygun olduğuna inanıyor. CEO konuyla ilgili açıklamasında, “Bu tür paralara BTC ve ETH örnek gösterilebilir. Çoğu durumda, düzensiz volatilite, ne kadar güçlü olursa olsun, yalnızca kayıplara yol açar. Tüm kripto paralar için evrensel bir kural vardır: Yatırımcının anladığı ve manipülasyonun fiyat üzerinde en az etkiye sahip olduğu varlıklarla işlem yapmak.” sözlerini kullanıyor. En Popülerden Biri: DeFi Bunlara ek olarak uzmanlar, kripto yatırımcıları arasında popülaritesini kaybetmeyen DeFi token’larına da yatırımcıların dikkat etmesi gerektiğini ifade ediyor. AscendEx borsasının geliştirme müdürü Fei Wu bu noktada yaptığı açıklamalarda, “Artık merkezi olmayan finansın ve DeFi’ye odaklanan altyapı blok zinciri projelerinin geliştirilmesinin zamanı geldi. Avalanche, Cardano, Polkadot, Matic’i takip etmek gerekiyor.” sözlerini kullandı. DAO.vc’nin kurucusu ve CEO’su Georgy Galoyan da bu görüşe katılıyor. Galoyan’a göre, artık bitmiş bir ürünle ve büyük ölçekli bir toplulukla gelecek vaat eden projeleri takip etme zamanı:

DOT, MATIC, AVAX ve SOL gibi varlıkları yatırım için en iyi paralar arasında sayabilirim. Bunlar kripto topluluğu tarafından izlenen şirketler. Ürünlerinin piyasada yaygın olarak kullanıldığını zaten kanıtladılar.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!