banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Joe Parys, 100x Potansiyele Sahip Altcoin Paylaştı! Metaverse Meraklıları, Yeni SAND Olabilir!

Joe Parys, 100x Potansiyele Sahip Altcoin Paylaştı! Metaverse Meraklıları, Yeni SAND Olabilir!

Joe Parys, 100x Potansiyele Sahip Altcoin Paylaştı! Metaverse Meraklıları, Yeni SAND Olabilir!
Joe Parys, 100x Potansiyele Sahip Altcoin Paylaştı! Metaverse Meraklıları, Yeni SAND Olabilir!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler analiste göre bu kripto para projesi kısa sürede SAND ile yarışabilir. JOE metaverse odaklı 100 kat değerlenebilecek projeyi duyurdu.

18:38
4 Ocak 2022

Kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip edilen Joe Parys takipçileriyle 100 kat değerlenebilecek altcoini paylaştı. Daha önce paylaştığı birçok kripto para ciddi fiyatlamalar yaptı ve yatırımcılarına ciddi kazançlar getirdi. Elbette her paylaştığı nokta atışı şekilde hedefine ulaşmış değil, bu yüzden dikkatli olmakta ve detaylı araştırma yapmakta fayda var.

Ertha (ERT)Neden Ertha (ERT) Ertha (ERT) Joe, ERT için “100x potansiyeline sahip yepyeni bir altcoin” ifadesini kullanıyor. Ertha, dünyayı keşfetme ve araştırma, seviye atlama, uzmanlık seçme ve şirketinizin gücünü artırmaya dayalı, Heroes Of Might, And Magic oyun türünden ilham alan ekonomik, sosyal, MMO oyunudur. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. 2021’de aşağıdakiler de dahil olmak üzere bazı önemli kilometre taşlarına ulaştılar: Blockchain oyun dünyasının en iyi projesi olma yolunda 5,4 milyon dolar topladı.80.000 Twitter Takipçisine, 60.000 Discord Üyesine ve Telegram’da 63.000 kişiye ulaşıldı.GameFi, Seedify ve Red Kite tarafından barındırılan 3 IDO yapıldı ve tamamı rekor ilgi gördü.Prime Listing ve halka açık token lansmanı için Huobi ile ortaklık kuruldu. Bugünlerde Huobi üzerinden süreç başlayabilir. Arazi satışlarını da kapsayacak bu ortaklık SAND benzeri kazançlar getirebilir. Neden Ertha (ERT) ERT, Metaverse ve DeFi mantığını birleştiren projelerdendir. Hedge fonlarından toplam 5,4 milyon dolar topladılar. Oyunda arazilere, gayrimenkullere ve şirketlere sahip olabilirsiniz. Oynayarak para kazanabileceğiniz bir sanal dünya oluşturuluyor. Ertha ile arazinizi kullananları vergilendirerek daha fazla Ertha tokeni kazanabileceksiniz. Oyuncuların ekonomi savaşlarını ve siyaseti yürüttüğü, gerçek dünya simülasyonuna sahip oyunu oynayarak da paranızı ve Ertha tokenlerinizi çoğaltabilirsiniz. Değerlerini artırmak ve arsa kaynaklarını piyasada satmak için kendi arsalarınızı geliştirebilecek, oyun içi NFT‘ler üretmek için şirketler kurabilecek, diğer insanlara arsa kiralayabilecek ve sanal devletin siyasi ve ekonomik kararlarına dahil olabileceksiniz. Oynarken gerçek para kazanabilirsiniz ve Ertha haritası altıgenlere bölünmüştür. Oyuncular yaşamak, okumak ve çalışmak istedikleri yeri seçmekte özgürdürler. Sadece bu değil, devletin sınırlarını yeniden şekillendirebileceksiniz, nadir kaynakların kontrolünü ele alacaksınız. Joe bu projenin 2022 yılı bitmeden yatırımcılarına 100x’in üzerinde kazanç getireceğini düşünüyor. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!