banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Shiba Inu Yakım Operasyonları Hızlandı: Bir Katrilyonluk Arzın Ne Kadarı Yakıldı?

Shiba Inu Yakım Operasyonları Hızlandı: Bir Katrilyonluk Arzın Ne Kadarı Yakıldı?

Shiba Inu Yakım Operasyonları Hızlandı: Bir Katrilyonluk Arzın Ne Kadarı Yakıldı?
Shiba Inu Yakım Operasyonları Hızlandı: Bir Katrilyonluk Arzın Ne Kadarı Yakıldı?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu yakımları tam gaz devam ediyor.

15:45
3 Ocak 2022

Bigger Entertainment kurucusu Steven Cooper, ekibi tarafından 2.75 milyon Shiba Inu’nun daha yakıldığını aktardı. Bununla birlikte Shiba Coffee Company de 11.851.851 SHIB‘i dolaşımdan dışarıya itti.

14.6 Milyon Shiba Inu Daha YakıldıShiba Coffee Company 14.6 Milyon Shiba Inu Daha Yakıldı Ekim 2020’den bu yana Shiba Inu yakım mekanizmasının başındaki ekip olan Bigger Entertainment, son olarak 2.75 milyon Shiba’yı daha kimsenin para çekemeyeceği veya harcayamayacağı boş cüzdana gönderdiğini açıkladı. Bununla birlikte geçtiğimiz yılın ekim ayından itibaren yakılan toplam Shiba Inu miktarı 889.483.100 token’a ulaştı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bigger Entertainment, kriptolar için NFT’ler, etkinlikler, biletler ve ürünler satarak bir yakım mekanizması oluşturan bir şirkettir. 26 Aralık’ta planlanan yakım partilerinden biri sırasında ise 239.600.144 Shiba Inu dolaşımdan kaldırıldı. Tüm bunlarl abirlikte ise SHIB yakım kampanyasının açıklandığı 2020 Ekim ayından bu yana 889.483.100 SHIB yakıldı. Bununla birlikte Bigger Entertainment CEO’su Steven Cooper, Aralık 2021’de iki aylık bir süre vererek SHIB yakımının yeni yollarını hayata geçirmek istediklerini belirtmişti. Bu sayede ise SHIB yakımlarının ikiye katlanarak hızlanması gündeme geldi. Öte yandan genel olarak Shiba Inu topluluğunun üyeleri tarafından geçtiğimiz aralık ayında üç milyardan fazla SHIB yakıldığı kayıtlarda yer almıştı. Shiba Coffee Company SHIB yakım mekanizmasındaki en önemli paya sahip olan isim Steven Cooper, Shiba Coffee Company’e ikinci en büyük Shiba yakım operasyonunu yürüttüğü için tebrik etti. Kayıtlara geçen verilere göre şirket, 2 Ocak tarihinde 11.851.851 Shiba’yı ölü adrese gönderdi. Twitter kullanıcısı Shibburn, bu miktarların yanı sıra son 24 saat içerisinde SHIB topluluğu tarafından 10.721.938 SHIB’in yakıldığını dile getirdi. Şimdi ise bir katrilyonluk SHIB miktarının neredeyse yarısı 410.300.566.022.517 (%41) yok edildi. Medyaya yansıyan bilgilere göre yok edilen SHIB miktarının büyük bir çoğunluğu Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin tarafından yakıldı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!