banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Finans Profesöründen Dikkat Çeken Karşılaştırma: Bitcoin, Uzun Vadede Altının Rolünü Üstelenebilir mi?

Finans Profesöründen Dikkat Çeken Karşılaştırma: Bitcoin, Uzun Vadede Altının Rolünü Üstelenebilir mi?

Yatırım Efsanesi Bitcoin’i Ferrari’ye, Altını At Arabasına Benzetti!
Yatırım Efsanesi Bitcoin’i Ferrari’ye, Altını At Arabasına Benzetti!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finans Profesörü Jeremy Siegel, CNBC ile gerçekleştirdiği röportajında Bitcoin ve Altın kıyaslamasına ilişkin fikirlerini aktardı.

12:35
3 Ocak 2022

Pennsylvania Üniversitesi’nin Wharton Okulu’nda Finans Profesörü olan Jeremy Siegel, global ölçekteki enflasyon konusunda uyarı yaparak FED’in söylemelerini değerlendirdi. Siegel ayrıca, Bitcoin‘in yeni jenerasyon için atlına alternatif bir dijital varlık haline geldiğini söyledi.

Finan Profesöründen Bitcoin ve Altın KıyaslamasıJeremy Siegel, Enflasyon Konusuna DeğindiBitcoin, Genç Yatırımcıların Gözünde Altının Yerini mi Alıyor? Finan Profesöründen Bitcoin ve Altın Kıyaslaması Wharton’un finans profesörü Jeremy Siegel, CNBC ile gerçekleştirdiği röportajında finansal piyasaların güncel durumunu değerlendirdi.  Emtialar üzerine yöneltilen bir soru üzerine Altının hayal kırıklığı yarattığını ifade eden Siegel, genç neslin Bitcoin’i Altının ikamesi olarak gördüğünü söyledi. Siegel, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

“Gerçekle yüzleşelim, bence genç yatırımcıların çoğunun kafasında bir enflasyondan korunma aracı olarak Bitcoin, Altının yerini aldı. Dijital paralar, Y kuşağı için yeni altın.”

Jeremy Siegel, Enflasyon Konusuna Değindi Global ölçekteki yüksek enflasyon konusundaki fikrini aktaran Siegel, yükselen enflasyon oranlarına ilişkin bir buçuk yıldır uyarı yaptığını dile getirdi. Siegel, FED‘in yakın tarihte attığı adımları eleştirerek enflasyon konusundaki önlemlerin bir an önce alınması gerektiğini vurguladı. Bitcoin, Genç Yatırımcıların Gözünde Altının Yerini mi Alıyor? Kripto varlıkların son yıllardaki değer artışları ile birlikte Bitcoin‘in, enflasyondan korunma aracı olarak Altına bir alternatif olabileceği çokça konuşuldu ve tartışıldı. Özellikle burada, sıkı bir Bitcoin savuncusu olduğu bilinen Michael Saylor, defalarca kez Bitcoin ve Altın kıyaslaması ile gündeme geldi. Saylor, Altının Bitcoin karşısında güç kaybettiğini ve Bitcoin’in artık finansal piyasalarda Altının rolünü üstlendiğini dile getirdi. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!