banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. “Çok Mutlu Olacaksınız” İşte 3 Usta İsimden Altın Öngörüleri!

“Çok Mutlu Olacaksınız” İşte 3 Usta İsimden Altın Öngörüleri!

“Çok Mutlu Olacaksınız” İşte 3 Usta İsimden Altın Öngörüleri!
“Çok Mutlu Olacaksınız” İşte 3 Usta İsimden Altın Öngörüleri!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2 usta isimden altın tahminleri geldi. Mısırlı milyarder Naguib Sawiris, “Dünya yükselen fiyatlardan endişe duyduğunda, altın sahip olunması gereken yatırımdır.” diyor.

Mısırlı milyarderin altın hakkındaki açıklamaları

Orascom Investment Holding başkanı ve CEO’su Naguib Sawiris CNBC’ye verdiği demeçte: “Dünya enflasyon konusunda endişeli. Bu daha önce gördüğümüz bir döngü.” dedi. Mısır’ın en zengin ikinci adamı, yatırım portföyünün %30’unun altına tahsis edilmesini tavsiye ediyor:

 Altın bir portföyün parçası olması gerekiyor. %20 ile %30 diyorum. Eskiden %50’deydim. Bu temel bir şey.

Altın

İki analistin altına ilişkin görüşleri

Piyasada çeşitlendirilmiş bir portföyün parçası olarak altını desteklemek için yeterli belirsizlik var, ancak Saxo Bank analisti Ole Hansen, “Potansiyel alıcılar, erken başlama ihtimalinden endişe duyuyorlar.” dedi. Ole Hansen açıklamalarına şunları ekledi:

Asya’dan gelen fiziksel talep de koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle biraz gerilemeye başladı. Bu nedenle, birkaç şeyin bir araya gelmesi, piyasayı şimdilik savunmada tutuyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!