banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 2022’de Metaverse Rallisi Devam Edebilir: Bu 3 Altcoin Büyük Artış Yaşayabilir!

2022’de Metaverse Rallisi Devam Edebilir: Bu 3 Altcoin Büyük Artış Yaşayabilir!

2022’de Metaverse Rallisi Devam Edebilir: Bu 3 Altcoin Büyük Artış Yaşayabilir!
2022’de Metaverse Rallisi Devam Edebilir: Bu 3 Altcoin Büyük Artış Yaşayabilir!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analistler 2022 yılının metaverse coin’lerin yılı olacağını düşünüyor ve bu sebeple artış bekledikleri projeleri paylaşıyor. 

15:02
31 Aralık 2021

Metaverse coin’leri son aylarda yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Özellikle, ilk alımları yapan yatırımcılar kripto para birimleri rekor kırdığında oldukça yüksek oranlarda kar elde ettiler. Piyasanın popüler isimlerinden olan Joe Parys de 2022 yılında büyük kazanç getirebileceğini düşündüğü 3 metaverse coin’i takipçileri ile paylaştı.

UFO Gaming (UFO)My Neighbor Alice (ALICE)Wilder World (WILD) UFO Gaming (UFO) Analistin bahsettiği ilk token UFO Gaming (UFO). UFO Gaming, tamamen merkezi olmayan, galaksiler arası bir sosyal oyun token’ı olarak tanımlanabilir. Yapılan açıklamalara göre kullanıcılara play-to-earn metaverse, dijital araciler, NFT’ler, IDO launchpad ve oyun ekosistemi sunuluyor. Ayrıca UFO Gaming’de “dark metaverse” adı verilen bir sistem var ve üzerinde birçok farklı oyunlar olduğu ifade ediliyor. Burası, her oyunun kendi yönetici gezegenine sahip olacağı ve sanal arazi müzayedeleri düzenleyecekleri yer olarak tanımlanıyor. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Bu arazi parçaları, dijital NFT mağazaları, koleksiyon galerileri, silah mağazaları gibi o gezegen için altyapı oluşturmak amacıyla kullanılabilir ve kullanıcılar oyunda NFT’ler alıp satabilir. Analiste göre bu proje yatırımcıların paralarının katlanarak artmasını sağlayabilir. My Neighbor Alice (ALICE) Analiste göre My Neighbour ALICE de (ALICE) önemli bir arazi alım fırsatı sunuyor. My Neighbor Alice, herkesin dijital adalar satın alıp sahip olabileceği, heyecan verici öğeler toplayabileceği ve yeni arkadaşlar edinebileceği çok oyunculu bir inşaat oyunu olarak tanımlanıyor. Analiste göre bu oyun ve NFT’ler olağanüstü görünüyor ve arazi, My Neighbour ALICE oyunlarında temel bir varlık olacak. Araziler, oyuncuların kişiselleştirmeleri ve kendilerini ifade etmeleri için bir tuval olmanın yanı sıra, oyunun çoğu da bu arazilerde dönecek. Analist My Neighbor Alice ile elde edilebilecek çok fazla fırsat olduğunu ve bu sebeple yatırımcıların projeyi mutlaka takip etmesi gerektiğini ifade ediyor. Wilder World (WILD) Analistin  bahsettiği üçüncü altcoin Wilder World (WILD). Wilder World, yaratıcıların projelerini ve ürünlerini sergilemelerini sağlayan araçlar sunan bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca sanal gerçeklik dünyasına adım atmanızı sağlayan topluluk merkezli bir platform olmayı da hedefliyor. Kullanıcılar, favori kripto toplulukları ve arkadaşları ile Wiami adlı şehirleri inşa edebilir ve geliştirebilir. Analiste göre Wilder World, gelecekte herkesin dahil olmak isteyebileceği bir dünya sunabilir. Bu da erken yatırım için iyi bir fırsat sunduğu şeklinde yorumlanıyor. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!