banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Yılbaşı ve Yıl Sonu Kripto Para Fiyatları: Yatırımcılar Düşüşe Rağmen Karda!

Yılbaşı ve Yıl Sonu Kripto Para Fiyatları: Yatırımcılar Düşüşe Rağmen Karda!

Yılbaşı ve Yıl Sonu Kripto Para Fiyatları: Yatırımcılar Düşüşe Rağmen Karda!
Yılbaşı ve Yıl Sonu Kripto Para Fiyatları: Yatırımcılar Düşüşe Rağmen Karda!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Ocak 2021 ile 27 Aralık 2021 fiyatları karşılaştırıldığında kripto para birimlerinin çoğunun yükseliş yaşadığı görülüyor. 

15:30
28 Aralık 2021

Kripto para birimleri için 2021 yılı oldukça iyi geçti. Yılı bitirdiğimiz ve yeni yıla adım adım yaklaştığımız bu günlerde 2021 1 Ocak’ta kripto para yatırımı yapan ve yatırımlarını elinden herhangi bir noktada çıkarmayan çoğu yatırımcı karda.

Yılbaşı ve Yılsonu Fiyatları2022 Beklentileri Yılbaşı ve Yılsonu Fiyatları İşlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası konumunda bulunan Binance CEO’su Changpeng Zhao bugün Twitter’dan yaptığı bir paylaşım ile Binance Coin (BNB) ve Ethereum’un (ETH) fiyatlarını paylaştı. Zhao’nun paylaşımına göre şu anda iki kripto para birimi de 1 Ocak’taki fiyatlarının oldukça üzerinde işlem görüyor. Biz de sizler için popüler kripto para birimlerinin 1 Ocak’taki ve 27 Aralık’taki fiyatlarını derledik: Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Piyasa değeri bakımından en büyük ilk 20 kripto para birimini ele aldığımızda görüldüğü gibi 1 Ocak’ta yapılan yatırım, yaşanan düşüşlere rağmen hala kar getiriyor. 2022 Beklentileri Analistler 2022 yılının Bitcoin ve kripto para birimleri için 2021 yılından daha iyi geçmesini bekliyor. Aslında genel olarak tarihsel verilere bakıldığında kripto para birimlerinin çoğunlukla bir önceki yıldan daha iyi performans sergiledikleri görülüyor. Buna ek olarak piyasanın popüler analistlerinden Willy Woo, 2022 yılında Bitcoin fiyatının 100.000 dolarlık hedefe ulaşmasını beklediğini dile getirdi. Pek çok analist 2022 yılında 6 haneli hedefin geleceğini düşünürken bazı analistler de yatırımcıları uyarıyor ve 2022 yılının bir ayı piyasası yılı olacağını ifade ediyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!