banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Sıcak Gelişme: Binance’e 2 Yeni Altcoin Geliyor! Fiyatlar Fırladı

Sıcak Gelişme: Binance’e 2 Yeni Altcoin Geliyor! Fiyatlar Fırladı

Sıcak Gelişme: Binance’e 2 Yeni Altcoin Geliyor! Fiyatlar Fırladı
Sıcak Gelişme: Binance’e 2 Yeni Altcoin Geliyor! Fiyatlar Fırladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev Bitcoin ve kripto para borsası Binance, 2 yeni altcoin listeliyor. Borsa Alpaca Finance (ALPACA) ve Harvest Finance (FARM)’ı Innovation Zone platformuna ekliyor. Binance’nin listeleme duyurusunun ardından altcoin fiyatları sert yükseldi.

Binance, 2 yeni altcoin listeliyor: Alpaca Finance ve Harvest Finance!

Büyük Bitcoin ve kripto para borsası Binance, 2 yeni altcoin listeliyor. Borsa Alpaca Finance (ALPACA) ve Harvest Finance (FARM)’ı Innovation Zone platformuna ekliyor. Borsa resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu duyuruda bulundu:

Binance, Innovation Zone platformunda Alpaca Finance (ALPACA) ve Harvest Finance (FARM)’ı listeleyecek ve ALPACA/BTC, ALPACA/BNB, ALPACA/BUSD, ALPACA/USDT, FARM/BTC, FARM/BNB, FARM/BUSD ve FARM/USDT ticaret çiftleri için alım satıma 11.08.2021 tarihinde başlayacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak borsaya ALPACA ve FARM yatırmaya başlayabilir. ALPACA ve FARM için para çekme işlemleri 12.08.2021 tarihinde açılacak. Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini bir süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında para çekme işlemlerinin gerçek durumunu görebilirler. ALPACA ve FARM Listeleme Ücreti: 0 BNB. İnovasyon Zone, kullanıcıların daha yüksek oynaklığa sahip olması ve diğer kripto paralardan daha yüksek risk teşkil etmesi muhtemel yeni, yenilikçi kripto paraları alıp satabilecekleri özel bir ticaret bölgesidir. Innovation Zone’da işlem yapmadan önce, tüm kullanıcıların Binance Kullanım Koşullarını dikkatlice okumaları ve İlk Sorumluluk Reddi’nin bir parçası olarak bir anketi doldurmaları için Innovation Zone ticaret sayfasının web sürümünü ziyaret etmeleri gerekmektedir. Lütfen Innovation Zone’deki ticaret çiftlerinde herhangi bir ticaret kısıtlaması olmayacağını unutmayın. Risk uyarısı: Kripto para birimi ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance, yüksek kaliteli kripto paraları seçmek için elinden gelen çabayı gösterecek, ancak ticari kayıplarınızdan sorumlu olmayacak. Desteğiniz için teşekkürler!

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!