banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. PNC Bank, Coinbase ile Bir Kripto Teklifi Planlıyor

PNC Bank, Coinbase ile Bir Kripto Teklifi Planlıyor

PNC Bank, Coinbase ile Bir Kripto Teklifi Planlıyor
PNC Bank, Coinbase ile Bir Kripto Teklifi Planlıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’deki en büyük beşinci banka olan PNC’nin müşterilerine kripto yatırım hizmeti sunmayı planladığı iddia edildi.

Coinbase bugün yaptığı açıklamada ABD’nin beşinci en büyük bankası olan PNC Bank ile daha önce açıklanmayan bir kripto projesinde çalıştığını söyledi. Coinbase hissedar mektubunda “Son aylarda Elon Musk, PNC Bank, SpaceX, Tesla, Third Point LLC ve WisdomTree Investments dahil olmak üzere endüstri liderleriyle ortaklıklar kurduk” ifadesini kullandı.

Daha önce de PNC Bank’ın önümüzdeki dönemlerde bir kripto teklifi açıklamasının beklendiği iddia edilmişti. Kaynağa göre bankanın hizmetinin ana amacı müşterilerin sorunsuz bir biçimde kripto varlık yatırımlarına ulaşmasını sağlamak.

PNC, dijital varlıklara adım atan ve belki de sektörün en büyük isimlerinden olan Coinbase ile bunu yapan en büyük banka olma özelliğini taşıyabilir. PNC şimdiden daha kripto merkezli bir gelecek planlıyor ve aylar önce inovasyon hamlesine liderlik edecek bir eleman arayışına başladı.

PNC Bank ise konuyla ilgili resmi bir açıklama yayınlamış değil.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!