banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Tahminleriyle Nam Salan Analist: Bu 3 Altcoin Harika Gidiyor!

Tahminleriyle Nam Salan Analist: Bu 3 Altcoin Harika Gidiyor!

Tahminleriyle Nam Salan Analist: Bu 3 Altcoin Harika Gidiyor!
Tahminleriyle Nam Salan Analist: Bu 3 Altcoin Harika Gidiyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para analisti ve traderı Michaël van de Poppe, kripto piyasaları yeni bir yıla girerken Terra’nın (LUNA) piyasa fiyatlarında neler olduğunu görmek için grafikleri inceliyor. Biz de Kriptokoin.com olarak Michaël van de Poppe’un altcoin projesine ilişkin analizlerini okuyucularımız için derledik.

Analistin radarındaki altcoin projeleri: LUNA, MATIC, AVAX

Michaël van de Poppe, Ethereum rakiplerinin diğer başarılı Katman-1 altcoin projeleri arasındaki gücünden etkilendiğini söylüyor:

Terra (LUNA), kripto para piyasalarında bu noktada en güçlü varlıklardan biri. Sadece LUNA değil, aynı zamanda Avalanche (AVAX) ​​da gerçekten harika gidiyor. Polygon (MATIC) harika gidiyor. Tüm bu katman-1’ler ve katman-1 ile karşılaştırılabilir projeler harika gidiyor ve güç gösteriyor, Bitcoin ise genel olarak zayıflık gösteriyor.

Analist, Ethereum rakibinin bir sonraki ayağı için bir tahminde bulunmadan önce, Terra’nın mevcut piyasa döngüsünde nerede durduğuna bakıyor:

Fiyat hareketine baktığımızda, LUNA zaten oldukça hızlı yükseliyor. Büyük olasılıkla, bir önceki koşunun (Şubat 2021’de) aşamasında bir yerdeyiz. Böyle bir konsolidasyon dönemi, yapacağımız fiyat hareketiyle veya fiyatın sürekli olarak daha da yukarı doğru ittiği bu noktada gördüğümüz şeyle, çok karşılaştırılabilir olmalı.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!