Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Uzman Analistler SEC Davasının Akabinde XRP Fiyatını Değerlendirdi: Ralli İçin Umut Var Mı?

Uzman Analistler SEC Davasının Akabinde XRP Fiyatını Değerlendirdi: Ralli İçin Umut Var Mı?

Uzman Analistler SEC Davasının Akabinde XRP Fiyatını Değerlendirdi: Ralli İçin Umut Var Mı?
Uzman Analistler SEC Davasının Akabinde XRP Fiyatını Değerlendirdi: Ralli İçin Umut Var Mı?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple fiyatı geçtiğimiz haftadan bu yana %10’un üzerinde kazanç kaydetti ve analistler XRP için yükseliş trendini devam ettirmesini bekliyor.

16:05
21 Aralık 2021

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple‘a karşı bir hukuki süreç başlattıktan sonra yatırımcılar olumlu sonuç beklentilerini koruyor. Uzun vadeli yatırımcılar, SEC ile bir uzlaşma ve Ripple fiyatı üzerinde pozitif bir etki öngörüyor.

SEC ile Ripple DavasıXRP Fiyatı Beklentileri SEC ile Ripple Davası Ripple fiyatı geçtiğimiz haftadan bu yana %10’un üzerinde kazanç kaydetti ve analistler XRP için yükseliş trendini devam ettirmesini bekliyor. Uzun vadeli yatırımcılar ise SEC ile devam eden davanın Ripple’a bir mola aldıracağını düşünüyor. Ripple, tüm olasılıklara meydan okuyarak haftalık %10’luk yükselişe imza attı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) ödeme devine karşı dava açması, Ripple fiyatında ciddi düşüşe ve borsaların delist hareketlerine yol açmıştı. Bir sivil toplum kuruluşu olan Empower Oversight, düzenleyiciyi Ripple’a karşı önyargılı olmakla suçlayarak SEC’e dava açtı. Destekçiler, Empower Oversight’ın başarılı olamsını ve SEC ile Ripple davasında bir uzlaşma yolu açmasını bekliyor. XRP Fiyatı Beklentileri Popüler kripto para birimi XRP fiyatı, 1 dolarlık bayrağı almak adına 0.90 doların üzerine çıktı. Analistler Ripple konusunda oldukça iyimser ve SEC ila Ripple davasındaki olumlu bir sonucun ralli tetikleyicisi olabileceğini düşünüyor. Youtuber CoinsKid’in analistleri kısa süre önce Ripple fiyat trendini değerlendirmeye aldı. Uzman analistler, Ripple’ın Temmuz 2021’in son iki haftasında gözlemlenen çift dip modelini yansıttığını ortaya koydu. Ripple fiyatı 0.83 dolarlık direnci kırdı ve şu anda 0.89 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Analistler devam eden trendle birlikte Ripple fiyatının ralli döngüsüne girebileceğini kaydetti. Öte yandan karşıt görüştü bazı analistler ise Ripple fiyatının bu seviyelerden reddedilebileceğini ve düşebileceğini iddia ediyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!