banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Piyasadaki Yüksek Volatilite Devam Ediyor: AXS, SAND ve MANA’daki Güncel Görünüm!

Piyasadaki Yüksek Volatilite Devam Ediyor: AXS, SAND ve MANA’daki Güncel Görünüm!

Teknik Analiz: BTT, HOLO ve MANA Grafikleri! Destek Bölgelerine Dikkat!
Teknik Analiz: BTT, HOLO ve MANA Grafikleri! Destek Bölgelerine Dikkat!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in günün ilk saatlerinde 45.000 dolar fiyat seviyelerinden 48.700 dolar fiyat seviyelerine yükselmesi ile birlikte kripto para piyasası yukarı yönlü bir ivme kazandı.

11:15
21 Aralık 2021

Lider kripto para birimi Bitcoin, 21 Aralık gününün ilk saatlerinde kaydetmeye başladığı değer artışları ile birlikte 45.000 dolar fiyat seviyelerinden 48.700 dolar fiyat seviyelerine kadar yükseldi. Piyasa değeri bakımından kripto varlık ekosisteminin ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum ise, kısa bir aranın ardından tekrardan 4.000 dolar fiyat seviyelerinin üzerinde işlem görmeye başladı.

Axie Infinity (AXS)Decentraland (MANA)The Sandbox (SAND) Axie Infinity (AXS) Aylık grafikte düşen trend yapısı oluşturan AXS, kaydettiği değer kayıplarının ardından Aralık ayının en düşük seviyesi olan 90 dolar fiyat bandına geriledi. AXS, 90 dolar fiyat seviyesini destek edinerek hafta boyunca da 92 dolar ile 100 dolar fiyat seviyeleri arasında volatilitesi yüksek fiyat hareketleri kaydetti. Günün ilk saatlerinde Bitcoin’deki ivme ile birlikte de yukarı yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye başlayan AXS, saatler içerisinde 96 dolar fiyat seviyelerine yükseldi ve tekrardan 100 dolar direnç seviyesine yaklaştı. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Decentraland (MANA) Son dönemlerde Metaverse projelerinin popülaritesinin artması ve yatırımcıların ilgi odağı haline gelmesi ile birlikte yüksek fiyat performansı sergileyen kripto para birimlerinden biri olan MANA, piyasadaki genel düşüş eğilimine bağlı olarak kaydettiği 5,9 dolar ATH seviyesinden bu yana kısa vadede oldukça güç kaybetti. Bu süreçte MANA adına 3 dolar fiyat seviyesi, kısa vadeli bir destek seviyesi oldu ve popüler Metaverse projesinin kripto para birimi 3 dolar fiyat seviyelerinin üzerinde işlem görmeye devam etti. MANA, günün ilk saatlerinde piyasanın genel gidişatına bağlı olarak yukarı yönlü bir ivme kazandı ve kaydettiği yükseliş hareketleri ile birlikte 3,28 dolar fiyat seviyelerine yükseldi. 3,28 dolara yükselen MANA, piyasanın değer kayıpları kaydetmeye başlaması durumunda kısa vadede bir satış tepkisi ile karşılaşabileceği 3,50 dolar direncine de önemli ölçüde yaklaştı. The Sandbox (SAND) Piyasasının önde gelen Metaverse projelerinden biri olan The Sandbox’ın kripto para birimi SAND da, son dönemlerde yüksek bir fiyat performansı gösterdi. Ancak piyasadaki değer kayıpları ve Bitcoin’in kaydettiği volatil fiyat hareketleri ile birlikte SAND, aylık zaman diliminde düşen bir trend yapısı oluşturdu. SAND, bu süreçte son 1 ayın dip seviyesi olan 4,45 dolar fiyat bandında kendine destek buldu ve 4,5 dolar ile 5 dolar arasında seyretti. Günün ilk saatlerinde 4,8 dolar fiyat seviyelerinden işlem gören SAND, piyasanın yukarı yönlü bir ivme kazanması ile birlikte de 5,06 dolar fiyat seviyelerine yükseldi. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!