banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitcoin Düşerken Bu 5 Altcoin Haftaya Ralliyle Başladı!

Bitcoin Düşerken Bu 5 Altcoin Haftaya Ralliyle Başladı!

Bitcoin Düşerken Bu 5 Altcoin Haftaya Ralliyle Başladı!
Bitcoin Düşerken Bu 5 Altcoin Haftaya Ralliyle Başladı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz gün boyunca 48.098 doları aşmayı başaran Bitcoin (BTC) yüzde 2.5’lik bir düşüş yaşayarak 46.352 dolar seviyelerine geri döndü. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan BTC’nin düşüşü, genel piyasayı da etkiledi ve pek çok altcoin kırmızı tahtadan işlem görüyor. Ancak, piyasa değerine göre ilk 100’de yer alan 5 altcoin’in değer artışı göze çarpıyor. Kriptokoin.com olarak bunları inceliyoruz…

Haftaya yükseliş ile başlayan altcoin: Revain (REV)

Günün en çok yükseleni, yüzde 15.58 ile Revain oldu. Revain, geliştiricilerin projeleri hakkında yapıcı geri bildirim almalarını sağlamak için tasarlanmış, Ethereum Blockchain tabanlı token incelemeleri için kurulmuş çevrim içi bir platformdur. Protokol ayrıca yazarları yüksek kaliteli incelemeler sağlamaya teşvik ediyor. Revain, yazarların artık herhangi bir denetleme olmadan inceleme yayınlayabileceğinin haberini verdi.

Important update 📌 Now it's possible to publish a review without any moderation for authors who have already posted reviews🚀

Our moderators can now send #reviews for editing without blocking it, pointing out the reason why the review is needed to be edited.

Enjoy it 🖋 pic.twitter.com/aniMZJJhbh

— Revain (@Revain_org) December 15, 2021

Günün en çok yükselen ikinci tokenı, kripto para borsası OKEx’in OKB tokenı oldu. OKB, yüzde 4.96 yükseldi. OKB, kullanıcıların kripto borsasının özel özelliklerine erişmesini sağlayan OKEx utility tokendır. Coin, işlem ücretlerini hesaplamak ve ödemek, kullanıcılara platformda oylama ve yönetime erişim sağlamak ve kullanıcıları OKB’yi elinde tuttukları için ödüllendirmek için kullanılır. OKB, genellikle borsadaki olumlu gelişmelerle yükseliş yaşıyor.

XRP, airdrop haberiyle yükselişe geçti

En çok yükselen üçüncü token, yüzde 4.77 ile XRP oldu. XRP’nin yükselişini yeni bir airdrop’un duyurulması tetiklemiş olabilir. XRP Ledger üzerine inşa eden bir şirket olan Sologenic 500 milyon doların üzerinde olduğu tahmin edilen bir airdrop’ta , XRP sahiplerinin 100 milyon dolar SOLO token alacağını duyurdu. Sologenic yüksek hız, yüksek güvenlik ve şeffaflık gibi özellikleri sunduğunu iddia ediyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!