banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Popüler Şaka Para Biriminde %7’lik Artış! Shiba Inu (SHIB) Büyümeye Devam Ediyor

Popüler Şaka Para Biriminde %7’lik Artış! Shiba Inu (SHIB) Büyümeye Devam Ediyor

Popüler Şaka Para Biriminde %7’lik Artış! Shiba Inu (SHIB) Büyümeye Devam Ediyor
Popüler Şaka Para Biriminde %7’lik Artış! Shiba Inu (SHIB) Büyümeye Devam Ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri düşerken popüler şaka para birimi Shiba Inu (SHIB), büyüme kaydetmeye devam ediyor.

10:00
20 Aralık 2021

Kripto para piyasasında ardır ardına yaşanan düşüşlere rağmen, popüler şaka para birimi Shiba Inu (SHIB), büyüme kaydetmeye devam ediyor. Öyle ki popüler şaka para birimi bir ay önce bir milyonu aştıktan sonra 70.000’den fazla yeni yatırımcıyı ağırlayarak büyümeye devam ediyor.

Shiba Inu, Son 1 Ayda %7 BüyüdüShiba Inu Düşmeye Devam Ediyor Shiba Inu, Son 1 Ayda %7 Büyüdü Popüler şaka para birimlerinden olan Shiba Inu (SHIB), geçtiğimiz ay 1.000.000 yatırımcıya ulaştı ve büyük bir başarıya imza attı. Shiba Inu’nun bu başarısının ardından kısa bir süre içerisinde %7’lik bir büyüm daha kaydedildi ve 70.000 yatırımcı daha kazanarak yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Kripto para birimlerinde artan kullanıcı sayısı, piyasa fiyatı açısından hemen etki göstermeyebilir, ancak temel bir büyüme açısından yatırımcı sayısı bir varlığın geleceğinin önemli bir belirleyicisidir. Örnek vermek gerekirse Ethereum ve Solana gibi projelerin ağdaki yatırımcılarının sayısında artış yaşanması ve bu projelerin büyük bir kitlesinin olması, blok zincirine dayalı gelecekteki tüm projelerin topluluk para desteği alma olasılığı daha yüksektir. Öte yandan popüler şaka para birimi Shiba Inu (SHIB), şu anda düşmeye devam ediyor ve ve önceki büyümesine kıyasla değerinin %60’ından fazlasını kaybetti. Öyle ki Ekim ayı sonlarında başlayan hızlı geri çekilme, başlangıçtan itibaren hız kazanırken varlığın piyasadaki günlük oynaklığı önemli ölçüde düşüş yaşadı. Ne yazık ki SHIB yatırımcıları, varlığın fiyatı için tutarlı bir yakıt kaynağı olarak hareket eden kullanım durumları sağlamaz. Piyasada izlenen tek satın alma gücü, şu anda 1, 5 milyar dolar değerinde Shiba Inu tutan balina sınıfı cüzdanların büyük spekülatif alımından geliyor. Tokenin yatırımcılar arasındaki muazzam popülaritesi, Ekim başında gerçekleşen ve bir aydan kısa bir sürede %1.000’den fazla büyümeyle sonuçlanan hızlı fiyat artışıyla açıklanabilir. Shiba Inu Düşmeye Devam Ediyor Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci şaka para birimi olan Shiba Inu, 28 Ekim’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.000088 dolara ulaşmasından bu yana düşmeye devam ediyor. Öyle ki popüler şaka para birimi 28 Ekim’den bu yana yaklaşık %198’lik bir düşüş kaydetti ve 0.000030 doların altına kadar geriledi. Dogecoin katili, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla son 24 saatte %6.29’luk düşüşle 0.0000297 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!