banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Hedge Fon Efsanesinden Büyük İtiraf: Bu Altcoin’den Aldım!

Hedge Fon Efsanesinden Büyük İtiraf: Bu Altcoin’den Aldım!

Hedge Fon Efsanesinden Büyük İtiraf: Bu Altcoin’den Aldım!
Hedge Fon Efsanesinden Büyük İtiraf: Bu Altcoin’den Aldım!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hedge fonu devi Ray Dalio, Bitcoin’e (BTC) ek olarak, lider altcoin Ethereum (ETH) aldığını itiraf etti ve nakit paranın sadece ‘en kötü yatırım’ olabileceğini söyledi. Bu yüzden Ray Dalio, kripto para birimlerini ‘etkileyici’ olarak nitelendiriyor. Ayrıntılar için Kriptokoin.com okumaya devam edin.

Ray ​​Dalio, neden lider atcoin projesinden aldığını açıklıyor

Milyarder yatırımcı, yıllardır Bitcoin ‘baloncuğuna’ şüpheyle bakıyordu, ancak bu yıl bir fikir değişikliği onun önde gelen kripto para birimini satın almasına neden oldu. Perşembe günü, bir Yahoo Finance röportajında Ray ​​Dalio, portföyüne altcoin projesi Ethereum’dan eklediğini açıkladı, acak büyük miktarda BTC veya ETH tutmadığını söyledi:

Kesin bir miktar vermeyeceğim. Ama benim Bitcoin ve bir miktar Ethereum’um var. Ancak çok değil.

Ray Dalio, çeşitlendirmenin büyük bir savunucusu olduğunu ve kripto paraların portföyünün ‘nispeten küçük bir bölümünü’ oluşturduğunu söyledi. Milyarder yatırımcı, dijital varlıkların neden iyi bir yatırım olduğunu düşündüğünü şu şekilde açıklıyor:

Nakit paranın değerinin reel olarak değer kaybettiği bir ortamda, bunu alternatif bir para olarak görüyorum. Ve bence son 10-11 yılda bu programlamanın hala devam etmesi çok etkileyici. Saldırıya uğramadı vb. Ve bir benimseme oranı var.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!