banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Kripto Para Piyasası Kırmızıya Büründü! Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Ne?

Kripto Para Piyasası Kırmızıya Büründü! Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Ne?

Kripto Para Piyasası Kırmızıya Büründü! Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Ne?
Kripto Para Piyasası Kırmızıya Büründü! Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Ne?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimlerinde yaşanan artış devam edecek mi? Bitcoin ve altcoin’lerde güncel durum ne?

08:47
17 Aralık 2021

Kripto para birimler, geçtiğimiz gün FED‘in faiz açıklamasının ardından yeniden harekete geçti. Öyle ki lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hızlı bir şekilde yükselişe geçti ve yaklaşık 3.000 dolarlık bir artışa imza attı. Öte yandan Bitcoin fiyatındaki bu hareketlenme ile birlikte altcoin piyasası da yönünü yukarıya çevirdi ve artış başlattı. Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), yön değiştirdi ve yeniden 4.000 doların üzerine yükselmeyi başardı. İşte FED’in faiz açıklamalarının ardından kripto para piyasasında son durum ne? 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz.

İçerik Rehberi

Bitcoin (BTC)Altcoin’lerde Son Durum Ne? Bitcoin (BTC) Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), geçtiğimiz günlerde ardı ardına yaşanan düşüşlerin sonucunda 46.000 dolar seviyesine kadar gerilemişti. Ancak 15 Aralık’ta FED‘in faiz kararını açıklamasıyla birlikte lider kripto para birimi Bitcoin yeniden artışa geçti. Öyle ki Bitcoin’de hızlı bir artış başladı ve fiyat yaklaşık olarak 3.000 dolar yükseldi. Bitcoin’deki bu artışla birlikte amiral gemisi 49.000 doların da üzerine yükselmeyi başardı ancak 50.000 dolarlık kritik seviyeye kırılamadı. Bitcoin’deki bu artışın ardından fiyat şu anda yeniden yönünü aşağıya çevirmiş durumda. Öyle ki Bitcoin (BTC) içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinGecko’dan alınan verilere göre son 24 saatte %1.7 düşüşle 47.885 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor. Altcoin’lerde Son Durum Ne? Amiral gemisi kripto para biriminde yaşanan artış altcoin‘leri de olumlu bir şekilde etkiledi. Öyle ki piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, uzun bir sürenin ardından yeniden 4.000 doların üzerine yükseldi. Ethereum’da yaşanan bu artışla birlikte ETH, kritik bir seviyeyi geride bıraktı ve 4.100 dolar seviyelerine kadar artış devam etti. Daha sonra BTC’nin yön değiştirmesi ile birlikte fiyat bir miktar geri çekildi ve şu anda son 24 saatte %1.3 düşüşle 3.967 dolardan işlem görüyor. Öte yandan altcoin’lerin çoğu kırmızı yakmışken Binance Coin (BNB) ve Solana piyasaya meydan okuyor. Bu iki popüler altcoin son 24 saatte sırasıyla %0.2 ve %1.8 artış kaydetti. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla BNB 531 dolardan işlem görürken, popüler altcoin Solana 179 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor. Ayrıca Cardano (ADA) %3.1’lik düşüşle, Ripple (XRP) %1.6’lık düşüşle ve Polkadot (DOT) %4.7’lik düşüşle piyasaya eşlik ederken Avalanche (AVAX) son 24 saatte %0.8’lik bir artışla yükselişine devam ediyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!