banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü Analistten Kripto Para Sektörü İle İlgili “2022” Tahmini: Boğa Bitecek mi?

Ünlü Analistten Kripto Para Sektörü İle İlgili “2022” Tahmini: Boğa Bitecek mi?

Ünlü Stratejist Mike McGlone: “Bitcoin Altının Yerini Alacak!”
Ünlü Stratejist Mike McGlone: “Bitcoin Altının Yerini Alacak!”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörü yılın sonunda oldukça çalkantılı bir dönem yaşıyor ve bunun tamamen küresel ekonomi ile ABD’deki para politikasından etkilendiği söylenebilir.

Federal Rezerv’in faiz arttıracağı ve sıkılaşmayı durduracağı beklentisi, kripto para sektörünü de sarstı ve güçlü ABD doları karşısında Bitcoin de değer kaybetti.

McGlone’dan Önemli BTC ve ETH Açıklaması

Buna rağmen dünyanın en ünlü analistlerinden birisi olan Bloomberg’in tecrübeli ismi Mike McGlone, en son yaptığı açıklamalarda eskisi gibi kripto para devrinin henüz bitmediğini düşünüyor.

McGlone, Bloomberg Intelligence üzerinde yayınladığı yazısında hem Bitcoin hem de Ethereum için rekor bir yükseliş bekliyor.

ABD’nin 2022 yılında düzgün bir regülasyon ile kripto para birimlerini kabulleneceğini ifade eden McGlone, bunun BTC ve ETH için ciddi bir yükseliş getireceğini düşünüyor.

Kripto para birimlerinin, stablecoinlerin ve NFT’lerin devrimsel teknolojiler olduğunu belirten ünlü analist, ABD’li uzmanların da bunu fark edeceğini düşünmekte.

Mevcut finansal kriz birçok ülke ve sektör için zorlu şartlar getirmekte ve McGlone’a göre bu durum kripto paraların deflasyonist yapılarını kendi lehlerine kullanması ile sonuçlanacak.

Bitcoin ile Ethereum’un artık enflasyona karşı bir yapı haline geldiğini belirten analist, bu sayede 2022 yılında yeni bir yükseliş bekliyor.

ABD dolarının yavaş yavaş alım gücünü kaybettiğini vurgulayan analist, insanların da bunu fark edip Bitcoin ve Ethereum almak için sıraya gireceğini düşünmekte. Bu da tahmin edildiği gibi yükseliş ivmesi getirecek.

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!