banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bu Alandaki Token’ların Piyasa Değeri 6 Ayda Yüzde 60’tan Fazla Arttı!

Bu Alandaki Token’ların Piyasa Değeri 6 Ayda Yüzde 60’tan Fazla Arttı!

Bu Alandaki Token’ların Piyasa Değeri 6 Ayda Yüzde 60’tan Fazla Arttı!
Bu Alandaki Token’ların Piyasa Değeri 6 Ayda Yüzde 60’tan Fazla Arttı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 yılında yaşanan boğa koşusunun da etkisiyle bu alandaki token’ların toplam piyasa değeri de payına düşeni aldı. 

11:45
11 Aralık 2021

Nasıl ki geleneksel piyasalarda dönem dönem farklı alanlar popüler oluyorsa kripto para piyasasında benzer bir durum hakim. Örneğin; bir dönem DeFi projeleri popülerken başka bir dönem akıllı sözleşme projeleri popüler oluyor. Bu yıl popüler olan projeler arasında ise fan token’ların da olduğu görülüyor.

Fan Token Piyasası BüyüyorBinance Fan Token Platformu Fan Token Piyasası Büyüyor Elde edilen son bilgilere göre fan token piyasasının değeri Haziran ayının başından bu yana yaklaşık olarak 157 milyon dolar civarında artış yaşadı. Fan token’ların verilerini paylaşan  FanMarketCap’ten alınan alınan bilgilere göre, tüm fan token piyasasının yaklaşık değerinin 417 milyon dolar seviyesinde olduğu tahmin ediliyor. Haziran ayının ortalarında ise bu rakam 260 milyon dolar seviyelerindeydi. Dolayısıyla yaklaşık olarak 6 ayda %60’ın üzerinde artış olduğu görülüyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Öte yandan FanTokenStats’a göre, en değerli hayran token’ları arasında büyük fan token platformu Socios tarafından piyasaya sürülen ve Chiliz blok zinciri altyapısına dayanan Paris Saint-Germain (PSG) ve Manchester City (CITY) yer alıyor. PSG’nin piyasa değeri 49 milyon doların biraz üzerindeyken, CITY’nin piyasa değeri 38 milyon dolar bandında bulunuyor. Binance Fan Token Platformu İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance Ekim ayında kendi fan token platformunu kullanıcılar ile buluşturarak önemli bir adım attı. Binance’in token piyasaya sürme platformu Binance Launchpad’de çalışan Lazio Fan Token (LAZIO), en büyük hayran tokenleri arasında yer almayı başardı. FanTokenStats’a göre LAZIO’nun yaklaşık 51 milyon dolarlık piyasa değeri bulunuyor. Socios and Chiliz’in kurucusu ve CEO’su Alexandre Dreyfus ise yaptığı son açıklamalarda, taraftar token ve sosyal token piyasa değerinin önümüzdeki 5 yıl içinde 10 milyar dolara ulaşacağını düşündüğünü dile getirdi. Bunlara ek olarak Dreyfus, fan token’ların birer kripto para birimi olmadığının altını çizdi. Yapılan açıklamalara göre fan token’lar taraftarı olan kulüp ile yakın iletişimi artırıyor ve taraftar avantajlarından faydalanılmasını sağlıyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!