banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Popüler Kripto Para Borsası Binance, Endonezya’da Yeni Bir Kripto Girişimi Planlıyor!

Popüler Kripto Para Borsası Binance, Endonezya’da Yeni Bir Kripto Girişimi Planlıyor!

Popüler Kripto Para Borsası Binance, Endonezya’da Yeni Bir Kripto Girişimi Planlıyor!
Popüler Kripto Para Borsası Binance, Endonezya’da Yeni Bir Kripto Girişimi Planlıyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance, Endonezya’da yeni bir kripto girişimi planladığını açıkladı.

12:00
10 Aralık 2021

Binance‘in küresel genişlemesiyle ilgili en son güncelleme, dev kripto para borsasının Endonezya’daki işlerini genişletme çabaları ile birlikte geldi. Bloomberg’e göre, dünyanın en büyük borsası Binance‘in, Endonezya’daki en zengin aile tarafından kontrol edilen PT Bank Central Asia ile bir kripto borsası kurmak yerine devlete ait bir telekom operatörü olan PT Telkom Indonesia ile görüşmelerde olduğu doğrulandı.

Binance Endonezya’da Temel AtıyorBinance’in Küresel Genişleme Planları Singapur’u İçeriyor Binance Endonezya’da Temel Atıyor İçeriden alınan bilgilere göre, PT Bank Central Asia ve Binance‘in gayri resmi ortaklığı, başka bir ilgili kuruluş aracılığıyla başlatılabilir. Ancak şu an itibariyle taraflar görüşmelere devam ediyor ve anlaşmanın şartları da potansiyel olarak zaman içinde değişiklik gösterebilir. Ayrıca, ülkenin en büyük telekom operatörü PT Telkom Indonesia, sektörün kaçınılmaz büyümesi göz önüne alındığında, risk sermayesi şirketi MDI Ventures aracılığıyla özellikle blok zinciri ve kripto para piyasasında ortaklıklar arıyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ek olarak, firmanın kurumsal iletişim ve yatırımcı ilişkileri Başkan Yardımcısı Ahmad Reza’ya göre, şirket kripto ve blok zincirini grubun bağlantı yeteneklerinden yararlanmak için bir fırsat olarak görüyor. Bununla birlikte, bu kadar açık ipuçlarına rağmen Binance sözcüsü, borsanın sürekli olarak küresel iş genişletme fırsatları aradığını belirtirken konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayı reddetti. Binance Sözcüsü Bloomberg’e verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı;

“Blockchain endüstrisinin küresel olarak sürdürülebilir büyümesini destekliyoruz ve sürekli olarak her ülkede iş fırsatlarına bakıyoruz.”

Binance’in Küresel Genişleme Planları Singapur’u İçeriyor Binance, düzenleyicilere karşı kaybettiği savaşının ardından küresel piyasada yeniden yer almaya çalışıyor. Öyle ki popüler kripto para borsası, merkezi bir yaklaşımı seçti. Ek olarak bu haftanın başlarında Binance, çıkış spekülasyonları arasında Singapur’daki işini genişletmek için son yatırımını duyurdu. Binance CEO‘su Changpeng Zhao, kripto borsasının Singapur tarafından düzenlenen özel menkul kıymetler borsası Hg Exchange’in (HGX) yüzde 18’ini satın aldığını Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Ayrıca, Binance Singapur İcra Kurulu Başkanı Richard Teng, Binance‘in çıkış planı olmadığını, bunun yerine yeni yatırımıyla, blockchain teknolojisiyle desteklenen gelişmiş ve daha merkezi hizmetler sunarak Singapur’daki işlerini genişletmeyi amaçladığını vurguladı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!