banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Fiyat Adeta Uçuyor: Binance, Yeni Altcoin Listeliyor!

Fiyat Adeta Uçuyor: Binance, Yeni Altcoin Listeliyor!

Fiyat Adeta Uçuyor: Binance, Yeni Altcoin Listeliyor!
Fiyat Adeta Uçuyor: Binance, Yeni Altcoin Listeliyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Bitcoin borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa Flux (FLUX)’i platformuna ekliyor. Listeleme haberiyle kripto paranın fiyatı aniden yükseldi. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Binance, yeni bir altcoin listeliyor: Flux (FLUX)!

Öncü Bitcoin borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa konuya yönelik şu açıklamada bulundu:

Binance, Flux’u (FLUX) listeleyecek ve 10.12.2021 tarihinde FLUX/BTC, FLUX/BUSD ve FLUX/USDT işlem çiftleri için alım satımı açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak borsaya FLUX yatırmaya başlayabilir. FLUX için para çekme işlemleri 11.12.2021 tarihinde açılacak. Not: Binance yalnızca FLUX BEP-20 ve ERC-20 token yatırma ve çekme işlemlerini destekleyecek. Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini bir süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek durumu görebilir. Flux Listeleme Ücreti: 0 BNB. Risk uyarısı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance’in ticari kayıplarınızdan sorumlu olmadığı size hatırlatılır. Desteğiniz için teşekkürler!

Listeleme haberiyle kripto paranın fiyatı aniden yükseldi. Flux (FLUX) fiyatı yüzde 150’den fazla arttı. Yazım sırasında bu artış eğilimi devam ediyor.

Flux’u (FLUX) nedir?

Flux, PoW fikir birliğini kullanan Flux Blockcahin’inde merkezi olmayan bir bulut bilgi işlem ağıdır. FLUX, Flux’un yerel hizmet ve yönetim tokenidir ve ağ yönetimi için kullanılabilir. Madencilik için ödül olarak alınabilir ve ağ ücretlerini ödemek için kullanılabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!