banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Dogecoin dördüncü sırada: Google 2021 trendlerini açıkladı

Dogecoin dördüncü sırada: Google 2021 trendlerini açıkladı

Dogecoin dördüncü sırada: Google 2021 trendlerini açıkladı
Dogecoin dördüncü sırada: Google 2021 trendlerini açıkladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google, 2021 yılının arama trendlerini açıkladı. Küresel olarak Haber kategorisinde en çok aranan dördüncü terim “Dogecoin” oldu. “Ethereum fiyatı” terimi de 10. sırada yer aldı.

İlk 10 şu şekildeydi:

Afganistan AMC hissesi Kovid aşısı Dogecoin GME hissesi Yardım çeki Georgia senato yarışı Hurricane Ida Kovid Ethereum fiyatı

Öte yandan Türkiye’deki 2021 arama trendlerinde ise ilk 10’da kripto parayla ilgili herhangi bir terim bulunmuyor.

Yıl boyu Dogecoin’de yaşanan fiyat hareketi, kripto paraya dair arama ilgisini de artırmış görünüyor. Dogecoin, Tesla CEO’su Elon Musk’ın tweet’leriyle birlikte ciddi fiyat artışları yaşamış, Mayıs ayında 0.74 dolara kadar çıkmıştı. Bugün ise fiyat, bunun yüzde 75 oranında altında yer alıyor.

Ether de önemli bir çıkış yakalayan bir diğer kripto paraydı. 2021 başında 730 dolar civarında işlem gören ETH, geçen ay 5 bin dolara yaklaştı.

uzmancoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!