banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Shiba Infinity, Solana Ağında Token Satışına Başladı!

Shiba Infinity, Solana Ağında Token Satışına Başladı!

Shiba Infinity, Solana Ağında Token Satışına Başladı!
Shiba Infinity, Solana Ağında Token Satışına Başladı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Infinity, herkesin yetenekli oyunculuğu ve ekosisteme katkıları yoluyla token kazanabileceği bir oyna-kazan (play-to-earn) oyun protokolüdür. Oyuncular, kara-tabanlı bir krallık ile savaşabilir, toplayabilir, yükseltebilir ve inşa edebilir ve Shiba Inu’larını elde edebilir.

Shiba Infinity evreni ile tanışın!

Tüm sanat varlıklarına 3. taraflarca kolayca erişilebilir, bu da topluluk geliştiricilerinin Shiba Infinity evreninde kendi araçlarını ve deneyimlerini oluşturmalarına olanak tanır. Tam sürümde Shiba Infinity, aylık 16 milyon dolar gelir hedefiyle günlük, haftalık ve aylık aktif kullanıcılar tarafından 1 numaralı Solana oyunu olarak sıralanacak.

Shiba Infinity eğlenceli bir oyun olsa da, güçlü topluluğu ve erken başarısından kaynaklanan fırsatları kazanmak için oynaması nedeniyle sosyal bir ağ ve iş platformunun özelliklerini de üstleniyor. Proje ile geleneksel bir oyun arasındaki temel fark, Blockchain ekonomik tasarımının oyuncuları ekosisteme katkılarından dolayı ödüllendirmek için kullanılmasıdır. Bu yeni oyun modeline “oyna-kazan ” adı verildi. Shiba Infinity, yeni bir gelir akışı arayışındaki gelişmekte olan ülkelerden binlerce oyuncuyu kendine çekecek.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!