banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Fiyatı Yüzde 50 Artabilir! Bu Şaka Coin Ralli Hazırlığında!

Fiyatı Yüzde 50 Artabilir! Bu Şaka Coin Ralli Hazırlığında!

Fiyatı Yüzde 50 Artabilir! Bu Şaka Coin Ralli Hazırlığında!
Fiyatı Yüzde 50 Artabilir! Bu Şaka Coin Ralli Hazırlığında!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu altcoini yakından izlemelisiniz, fiyatı hızla artabilir!

13:55
7 Aralık 2021

Bitcoin’in yeniden 50.000 doları geri kazanmasıyla fiyatı iyice ucuzlayan altcoinler büyük kazanç fırsatları sunuyor. Dipten alım yapmayı başaran kullanıcılar daha şimdiden çift haneli kazançlar elde etti. Peki daha fazlasını vaat eden bir altcoin var desek? Güncel teknik veriler bu altcoin için %50’nin üzerinde yükseliş ihtimalini gündeme getiriyor.

Floki Inu (FLOKI)Floki Inu (FLOKI) Fiyat Hedefi Floki Inu (FLOKI) Gördüğü dipten sonra %25 artış gösteren fiyat yazı hazırlandığı sırada 0.0001428 bölgesinde bulunuyor. FLOKI boğaları, geçen hafta tüm piyasayı saran ve hafta sonu tüm kripto piyasasının kırmızıya döndüğü flaş çöküş sırasında genişleyen kayıpları geri almaya odaklandı. FLOKI/USDT fiyatı, satışın 0,00011870 dolarda durdurulmasının ardından dört saatlik grafikte çift dipli bir model oluşturdu. Bu seviye, 28 Kasım’ın gün içi en düşük seviyesi tarafından benimseniyor ve çift dipli bir grafik paterni oluşumunu doğruluyor. Bu, genellikle trendin tersine çevrilmesiyle sonuçlanan istisnai bir yükseliş grafiği modelidir. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bu modelin, bir varlığın bir destek seviyesini, altına düşmeden iki kez test etmesi durumunda oluştuğunu unutmayın. İki dip, FLOKI/USDT dört saatlik grafikte gösterildiği gibi genellikle ılımlı bir zirve ile ayrılır. Floki Inu (FLOKI) Fiyat Hedefi Floki Inu fiyatı 0,000226 dolardaki zirveye eşit direnç seviyesinin üzerine çıktığında bu teknik modelden bir kopuşu onaylanacak. FLOKI bu seviyeye ulaşırsa, çok önemli olan 0,000220 psikolojik seviyesinin üzerine yükselen mevcut fiyattan yaklaşık %51,83 yükselmiş olacaktır. Bu yükseliş senaryosu MACD ile destekleniyor. MACD nötr çizgiyi pozitif bölgeye geçtiğinde yükseliş trendi daha fazla ivme kazanacaktır. Fiyat 0,000470 doların üzerinde bir günlük kapanış yapabilirse yükseliş devam edecektir. RSI aşırı satım bölgesine doğru geri çekilirse yükseliş trendinin geçersiz olacağını belirtmekte fayda var. Günü 0,000145 dolar altında kapatmak toparlanma çabalarını da azaltacak ve başka bir satışı tetikleyecek ve 28 Kasım’ın düşüğü 0,0011870 seviyesini yeniden mümkün hale getirecektir. Teknik veriler %50 yükseliş vaat etse de bunun bir kesinliği yok. Gelebilecek bir olumsuz haberle fiyat %50 düşüş de yaşayabilir. İşte tam da bu yüzden güncel stop bölgelerinizi iyi seçmeniz ve risk analizini kendiniz yapmanız gerekiyor. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!