banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. “Altın Satılıyor” Başarılı Analist, Altın’da Bu Seviyeleri Bekliyor!

“Altın Satılıyor” Başarılı Analist, Altın’da Bu Seviyeleri Bekliyor!

“Altın Satılıyor” Başarılı Analist, Altın’da Bu Seviyeleri Bekliyor!
“Altın Satılıyor” Başarılı Analist, Altın’da Bu Seviyeleri Bekliyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fed Başkanı Powell şahin bir tavır takınırken, altın  bir kısım kazanımların ardından satılıyor. Yılın en önemli işlem günlerinden biri olabilecek bir zamanda, altın ve gümüş fiyatları Salı gün ortası ABD işlemlerinde düşük seyrediyor. Fed Başkanı Jerome Powell’ın daha sıkı bir ABD para biriminin gerektiğini öne sürerek piyasaya “yanlış adım atması” altına erken kazanımlarını kaybettiriyor. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Göz Atın

“Fazlaca Satılabilir!” Analist, Altın’ın Göreceği Seviyeleri Verdi!

” data-medium-file=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/11/3000.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i1.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2021/11/3000.jpg?fit=1024%2C585&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”585″ >

Altın Fed etkisi ile geriliyor

 ABD doları endeksi, Powell’ın açıklamaları üzerine keskin ve erken kayıplarının çoğunu geri aldı ve bu da metaller için düşüş demekti. Ayrıca, Nymex ham petrol fiyatları yazım itibariyle 65.65 dolar ile üç ayın en düşük seviyesine geriledi ve metaller ve ham emtia sektörü için de olumsuz oldu. Şubat altını en son 13.90 dolar düşüşle 1.771.50 dolardan, March Comex gümüşü ise 0.082 dolar düşüşle ons başına 22.77 dolardan işlem görüyordu. Traderlar ve yatırımcılar, özellikle yeni Omicron korkusu ışığında, bugün Senatodaki Powell ve Hazine Bakanı Janet Yellen’ın yorumlarını çok yakından izlediler. Powell, Fed‘in aylık ABD tahvil alım programının daha erken azaltılması gerektiğini söyledi. Powell, Omicron dalgasında herhangi bir artış sırasında ekonomilerin talep tarafı hakkında daha az endişeli görünüyordu. Ayrıca, yeni KOVİD türleri gelişmeye devam ederse, yeni parasal teşvik programlarının ekonomiler üzerinde sınırlı olumlu etkileri olacağını ima etti.

Live 24 hours gold chart [Kitco Inc.]

Teknik olarak, Şubat vadeli altın fiyatları üç haftanın en düşük seviyesini gördü ve bugün günlük çubuk grafikte büyük ve aşağı yönlü bir gün kaydetti. Boğalar, genel olarak kısa vadeli teknik avantajlarını kaybettiler. Günlük çubuk grafikte iki aylık yükseliş trendi durdu. Boğaların bir sonraki yukarı yönlü fiyat hedefi, 1.840,00 dolarda katı direncin üzerinde bir kapanış üretmek. Ayıların bir sonraki kısa vadeli aşağı yönlü fiyat hedefi, vadeli işlem fiyatlarını 1,761.00 dolarda sağlam teknik desteğin altına itiyor. İlk direnç 1,785.00 dolarda ve ardından 1.800,00 dolarda görülüyor. İlk destek 1.761.00 dolar ve ardından 1.750.00 dolar olarak görülüyor.

Live 24 hours silver chart [ Kitco Inc. ]

Mart gümüşü vadeli fiyatları bugün altı haftanın en düşük seviyesini gördü. Gümüş ayılar, firmaya genel olarak kısa vadeli teknik avantaj sağlıyor. Fiyatlar günlük çubuk grafikte tekrar düşüş gösteriyor. Gümüş boğaların bir sonraki yukarı yönlü fiyat hedefi, fiyatları ons başına 25,00 dolardan sağlam teknik direncin üzerinde kapatmak. Ayılar için bir sonraki aşağı yönlü fiyat hedefi, fiyatları Eylül’ün düşüğü 21.46 dolarda katı desteğin altında kapatmak. İlk direnç bu haftanın yükseği 23.46 dolarda ve ardından geçen Cuma gününün yükseği 23.77 dolarda görülüyor. Bir sonraki destek 22.50 dolarda ve ardından 22.40 dolarda görülüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!