banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. “Büyük Çöküş” Ünlü Stratejist: Altın ve Bunlardan Alın!

“Büyük Çöküş” Ünlü Stratejist: Altın ve Bunlardan Alın!

“Büyük Çöküş” Ünlü Stratejist: Altın ve Bunlardan Alın!
“Büyük Çöküş” Ünlü Stratejist: Altın ve Bunlardan Alın!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı yatırımcılar, 2022’de para politikası sıkılaştırması söz konusu olduğunda, Federal Rezerv’in ilk beklenenden daha agresif olacağından endişe duyduğundan, altın piyasası yeni yükseliş ivmesi çekmek için mücadele etmeye devam ediyor. Bununla birlikte, WisdomTree’nin hisse senedi stratejisi başkanı Jeff Weniger, yakın tarihli bir demecinde, yükselen enflasyon bir tehdit olmaya devam ettiği için, yatırımcıların 2022’de daha fazla gerçek varlığa ve daha az tahvile sahip olmaya bakmaları gerektiğini söylüyor.

“Yüksek enflasyon, Fed’i beklenenden daha erken faiz artırmaya zorlayacak”

Kriptokoin.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere, altın piyasası, Başkan Joe Biden’ın Jerome Powell’ı dört yıl daha Federal Rezerv başkanlığına aday göstermesinin ardından geçen haftaki keskin satışın etkilerini hissetmeye devam ediyor. Adaylık açıkken, bazı yatırımcılar Jerome Powell’ın gelecekte çok daha şahin olmasını bekliyor. Jeff Weniger, faiz artırımlarının hala enflasyona ayak uyduramayacağı için Federal Rezerv’in başında kimin olduğunun önemli olmadığını belirtiyor:

Fed’in eğrinin gerisinde olup olmadığına dair cevap kesinlikle olumlu, %100 evet.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!