banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analistten Rekor Altın Tahmini: Önümüzdeki Aylarda Bu Zirveler!

Analistten Rekor Altın Tahmini: Önümüzdeki Aylarda Bu Zirveler!

Analistten Rekor Altın Tahmini: Önümüzdeki Aylarda Bu Zirveler!
Analistten Rekor Altın Tahmini: Önümüzdeki Aylarda Bu Zirveler!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıdemli analist Jim Wyckoff, altın ve gümüş piyasasının uzun vadede halen yükseliş trendinde olduğunu söylüyor. Analiste göre, aylık altın grafiğinde bir boğa bayrağı deseni gelişti ve bu uzun vadede sarı metal için yeni zirveler anlamına geliyor. Jim Wyckoff’un altın ve gümüş fiyatlarına ilişkin analizini ve değerlendirmesini Kriptokoin.com okuyucuları için hazırladık.

Jim Wyckoff, altın için 2.500 dolarlık bir yukarı yönlü fiyat hedefi veriyor

Analist Jim Wyckoff, COMEX altın vadeli işlemleri için aylık grafiği değerlendiriyor ve altın fiyatlarının hala uzun vadeli bir yükseliş trendinde olduğunu söylüyor. Analist, yakın vadeli işlemler bazında, 2020 Ağustos’unda görülen 2.063 dolarlık rekor seviyenin çok altında olmadığını belirtiyor. Jim Wyckoff, analizinde devamla şu seviyeyi işaret ediyor:

Aslında, aylık altın grafiğinde bir boğa bayrağı deseni gelişti. Bu boğa bayrağı için daha uzun vadeli ölçüm sonuçları, önümüzdeki aylarda veya biraz daha uzun bir süre için yaklaşık 2.500 dolarlık bir yukarı yönlü fiyat hedefi olduğunu gösteriyor.

Altın

Aylık Comex gümüş vadeli işlem grafiğini yorumlayan kıdemli analist Jim Wyckoff, fiyatlar 21,00 dolar alanında güçlü uzun vadeli grafik desteğinin üzerinde kaldığı sürece, genel olarak teknik anlamda uzun vadeli bir boğa pozisyonunda kalacağını belirtiyor. Analist, şu teknik seviyelere dikkat çekiyor:

Gümüş boğalar için bir sonraki yukarı yönlü fiyat hedefi, fiyatları bu yılın en yüksek seviyesi olan 30,21 dolarda uzun vadeli grafik direncinin üzerine çıkarmak. Bu yılın en yüksek seviyesinin üzerinde bir hareket, çok daha büyük bir yukarı yönlü fiyat potansiyeline kapı açacaktır.

Gümüş

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!