banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Binance’den Bu 14 Altcoin Yatırımcılarına Müjde: Platforma Eklendi!

Binance’den Bu 14 Altcoin Yatırımcılarına Müjde: Platforma Eklendi!

Binance’den Bu 14 Altcoin Yatırımcılarına Müjde: Platforma Eklendi!
Binance’den Bu 14 Altcoin Yatırımcılarına Müjde: Platforma Eklendi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev Bitcoin borsası Binance, Dönüştürme & OTC Portalına (Convert & OTC Portalına) 14 yeni altcoin projesini eklediğini duyurdu. Ayrıca borsa yeni ticaret çiftleri de ekliyor. Bu platform, büyük montanlı kripto para işlemlerini “neredeyse anında”  gerçekleştirmeyi sağlıyor. Bu nedenle Dönüştürme & OTC Portalı, kripto para yatırımcıları tarafından sıklıkla tercih edilen bir platform. Borsanın destek ekleme duyurusuna birlikte bakalım…

Binance, Convert & OTC Portalına 14 yeni altcoin ekledi!

İşlem hacmiyle lider Bitcoin borsası konumunda olan Binance, Dönüştürme & OTC Portalına (Convert & OTC Portalına) 14 yeni altcoin projesini eklediğini açıkladı. Borsa resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance, Convert & OTC Portalına AKRO, AXS, BTS, CAKE, CTK, DODO, FLM, KAVA, KSM, MANA, MDX, NBS, STORJ ve ZRX’in ve AXS/UNI ve MATIC/BNB dahil 807 yeni çiftin eklendiğini duyurmaktan mutluluk duyar. Kullanıcılar artık Convert & OTC Portalı aracılığıyla bu varlıklar üzerindeki gösterge fiyatlarıyla işlem yapabilir ve bunları kontrol edebilir. Risk uyarısı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance, yüksek kaliteli kripto paraları seçmek için elinden gelenin en iyisini yapacak, ancak ticari kayıplarınızdan sorumlu olmayacaktır. Desteğiniz için teşekkürler!

#Binance Adds 14 New Tokens and Multiple New Trading Pairs to the Convert & OTC Portal https://t.co/CvCpPCnR6O

— Binance (@binance) August 9, 2021

Binance yeni kripto para listelemeleri ile gündemde!

Binance’nin Convert & OTC Portalı, büyük hacimli kripto para işlemlerini  anlık olarak gerçekleştirmeyi sağladığından beğenilen bir platform. Ayrıca platformda emir defteri olmadığından, büyük montanlı kripto para işlemleri için tercih edilen bir platform.  Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, birkaç hafta önce beş yeni altcoin çiftini platforma eklediğini açıkladı.

En büyük kripto para birimi borsası, AAVE/BRL, ADX/BUSD, DEXE/USDT, EOS/AUD ve LTO/BUSD paritelerini platformuna ekledi. Dev Bitcoin ve kripto para borsası Binance, birkaç gün önce de 3 yeni altcoin çiftini listeledi. Binance “AXS/AUD, AXS/BRL ve TVK/USDT” işlem çiftlerini 06.08.2021 tarihinde platformuna eklediğini duyurdu. Listeleme duyurusuyla altcoin fiyatları sert yükseldi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!