banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. XRP Balinaları Su Yüzeyine Çıktı: Milyonlarca XRP Gönderildi

XRP Balinaları Su Yüzeyine Çıktı: Milyonlarca XRP Gönderildi

XRP Yatırımcılarına Yeni Gelişme Müjdesi!
XRP Yatırımcılarına Yeni Gelişme Müjdesi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatı 57.000 dolara kadar çekilirken TRY karşısında tüm zamanların rekoru kırıldı. TRY karşısında birçok kripto para birimi en yüksek seviyelerini test ederken ABD doları karşısında ise düşüşler devam etti. XRP de son 24 saat içerisinde ABD doları karşısında değer kaybedenlerden birisi oldu. 1,05 dolar seviyesinde tutunmaya çalışan XRP, gelen bir haber ile ise yükseliş elde edebilir.

Normalde kripto para borsalarına gönderilen fonlar satış baskısı olarak yorumlanırken kripto para borsalarından çekilenler ise alım baskısı olarak yorumlanmakta. Bu konuda da yatırımcılara umut verecek hamle, tahmin edilebileceği gibi ikincisi oldu.

XRP Balinası Alım mı Yaptı?

Balinaların işlemlerini takip eden Whale Alert tarafından aktarılan bilgilere göre, 10 milyon XRP bir anda Bithumb kripto para borsasından bilinmeyen bir cüzdana transfer edildi. Fonların şu an söz konusu balinanın cüzdanında öylece durduğu görülmekte. Ripple’ın yüklü transferler ve OTC işlemleri için daha önce Bithumb’ı kullandığı biliniyor ve bu da yüklü bir XRP alımı yapılmış olabileceğine işaret etmekte.

🚨 10,000,000 #XRP (10,452,769 USD) transferred from #Bithumb to unknown wallethttps://t.co/OftmfRM3Q9

— Whale Alert (@whale_alert) November 23, 2021

XRP fiyatının uzun bir süreden beri burada sabit kalıyor olması da aslında yakında bir hareketlilik görülebileceğini düşündürüyor. Grafiği oldukça sıkışan XRP’nin yüklü ve yeni bir alım haberinin duyurusunun yapılması durumunda 1,20 doları test etmesi beklenebilir. Bunun devamında ise hedef daha önce görülen 1,93 dolar olacaktır.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

www.bitcoinsistemi.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!