banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ethereum (ETH) Fiyatı Toparlanmaya Çalışıyor! Bu Seviyeler Takip Edilmeli

Ethereum (ETH) Fiyatı Toparlanmaya Çalışıyor! Bu Seviyeler Takip Edilmeli

Ethereum (ETH) Fiyatı Toparlanmaya Çalışıyor! Bu Seviyeler Takip Edilmeli
Ethereum (ETH) Fiyatı Toparlanmaya Çalışıyor! Bu Seviyeler Takip Edilmeli
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum fiyatı toparlanmaya çalışıyor. ETH’de bu seviyeler kritik.

11:15
18 Kasım 2021

Kripto para piyasasında yaşanan sert düşüş Ethereum‘u da vurdu. Öyle ki popüler kripto para birimi Ethereum (ETH), hafta başında 4.800 dolar seviyelerinde işlem görürken düşüşle birlikte 4.087 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Ethereum Fiyatı Yeniden Yükselişe GeçebilirETH’de Yeni Bir Düşüş Başlayabilir mi?Teknik Göstergeler Ethereum Fiyatı Yeniden Yükselişe Geçebilir Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, 4.065 dolar civarında destek buldu ve ABD Doları karşısında toparlanmaya başladı. Ethereum’un yükselişe geçmesiyle birlikte fiyat 4.349 dolar seviyesine kadar ulaşmayı başardı. Bununla birlikte 4.350 doların üzerinde net bir kırılma olursa ETH yükselmeye devam edebilir. Öte yandan Ethereum 4.050 doların üzerinde destek buldu ve Bitcoin’e benzer bir yukarı yönlü düzeltme başlattı. ETH fiyatı, kısa vadeli bir toparlanma dalgası başlatmak için 4.150 dolar ve 4.200 dolar direnç seviyelerinin üzerine bile yükseldi. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ethereum fiyatı şu anda 4.250 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor. Ayrıca saatlik ETH/USD grafiğinde 4.240 dolara yakın destekle oluşan önemli bir yükselen kanal var. Dolayısıyla fiyat yakın vadede yeniden toparlanabilir. Ayrıca Ethereum da takip edilmesi gereken önemli seviyelere bakıldığında, yukarı yönde ilk direnç 4.300 dolar seviyesinin yakınında yer alırken ilk büyük direnç 4.350 dolar seviyesine yakın. Ethereum’da 4.400 dolar ve 4.420 dolar seviyelerinin üzerinde bir kapanış, yakın vadede yeni bir artışı tetikleyebilir. Bu durumda, fiyat 4.550 dolar seviyesine kadar bir artış başlatabilir. Ayrıca ETH’un hız kazanmasıyla birlikte fiyat bir sonraki kilit engele doğru (4.650 dolar) yükselişini sürdürebilir. ETH’de Yeni Bir Düşüş Başlayabilir mi? Ancak Ethereum’da beklenen olmaz ve fiyat 4.350 dolar ve 4.400 dolar direnç seviyelerinin üzerine çıkamazsa, Ethereum yeni bir düşüş başlatabilir. Bu durumda takip edilmesi gereken ilk destek 4.250 dolar seviyesinin yakınında yer alırken ilk kilit destek şu anda 4.240 dolar seviyesinin yakınında oluşuyor. Olası bir düşüşte 4.240 dolarlık desteğin ve kanal trend çizgisinin altında aşağı yönlü bir kırılma, fiyatı daha da aşağı çekebilir. Bu da fiyatı bir sonraki kilit destek olan 4.150 dolar seviyelerine kadar çekebilir. Teknik Göstergeler Saatlik MACD: ETH/USD için MACD yükseliş bölgesinde hız kaybediyor. Saatlik RSI: ETH/USD için RSI şimdi 50 seviyesine doğru düşüyor. Ana Destek Seviyesi: 4,240 Dolar Ana Direnç Seviyesi: 4,350 Dolar Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!