banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Analistler: Altın 2022’nin 1. ve 2. Çeyreğinde Bu Seviyelerde Olacak!

Analistler: Altın 2022’nin 1. ve 2. Çeyreğinde Bu Seviyelerde Olacak!

Analistler: Altın 2022’nin 1. ve 2. Çeyreğinde Bu Seviyelerde Olacak!
Analistler: Altın 2022’nin 1. ve 2. Çeyreğinde Bu Seviyelerde Olacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın piyasası beş aylık konsolidasyonun ardından patlak verdi ve Société Générale’deki emtia analistleri, 2022’nin ilk çeyreği boyunca önemli bir ralli potansiyeli görüyor. Société Générale analistlerinin önümüzdeki yıla ilişkin altın beklentilerini ve değerlendirmelerini Kriptokoin.com okuyucuları için hazırladık.

Société Générale, 2022 başlangıcı için iyimser

Fransız Bankası son fiyat tahmininde, enflasyon baskıları arttıkça ABD para politikasının fiyatları desteklemeye devam edeceğini söylüyor. Analistler, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Fed yakın zamanda faiz oranlarını artırma konusunda isteksiz görünüyor. Bu durum, yüksek enflasyonla birleştiğinde altın için negatif reel oranların mükemmel bir karışımını yaratıyor.

Société Générale, güncellenmiş tahmininde, gelecek yılın ilk çeyreğinde kıymetli metal fiyatlarının ortalama 1.950 dolar civarında olacağını tahmin ediyor. Bankanın ortalama fiyat hedefi, mevcut fiyatlardan %4,5’lik bir kazancı temsil ediyor. Aralık altın vadeli işlemleri, gün içinde %0,50 artışla en son 1.875 dolardan işlem görüyordu.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!