banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 3.000 Dolar Fiyattan Bitcoin (BTC) Satın Alan Ünlü Ekonomist, Satış Seviyesini Açıkladı

3.000 Dolar Fiyattan Bitcoin (BTC) Satın Alan Ünlü Ekonomist, Satış Seviyesini Açıkladı

3.000 Dolar Fiyattan Bitcoin (BTC) Satın Alan Ünlü Ekonomist, Satış Seviyesini Açıkladı
3.000 Dolar Fiyattan Bitcoin (BTC) Satın Alan Ünlü Ekonomist, Satış Seviyesini Açıkladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mohamed El-Erian, 2018 yılında 3.000 dolar ortalama fiyattan Bitcoin satın aldığını belirtti

15:00
16 Kasım 2021

Ünlü ekonomist Mohamed El-Erian, birkaç yıl önce Bitcoin (BTC) aldığını açıklarken satış fiyatını CNBC aracılığı ile komuoyuyla paylaştı. Başarılı ekonomist, yaptığı yorumlar ve yatırım tecrübesi paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Deneyimli Ekonomist, Alım Satım Noktalarını AçıkladıEl-Erian Tekrar Bitcoin Satın Alacak Mı? Deneyimli Ekonomist, Alım Satım Noktalarını Açıkladı Barack Obama döneminin Küresel Kalkınma Konseyi eski başkanı Mohamed El-Erian, 2018 yılında 3.000 dolar ortalama fiyattan Bitcoin satın aldığını belirtti. Ünlü ekonomist, 2020 yılına kadar pozisyonunu koruduğunu ve Bitcoin‘in 19.000 doları görmesi ile varlıklarını sattığını aktardı. El-Erian, piyasadan hemen çıktıktan sonra ile Bitcoin patlama yaparak %250’lik bir ralli kaydetti. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ekonomistlere göre mevcut ralliyi tetikleyen iki ana faktör, yükselen enflasyon rakamları ile BTC‘nin güvenli liman olarak görülmesi ve birdez fazla vadeli işlem tabanlı borsa yatırım fonunun piyasaya sürülmesidir. Bununla birlikte piyasa olaylarına ek olarak Bitcoin büyük bir ağ yükseltmesinden geçti. Temel faktörler Bitcoin’in piyasadaki konumunu güçlendirkrken diğer kripto paralar geleneksel hisset senetlerine kıyasla son derecede volatil kalıyor. Çin, kripto para yasaklarını açıkladığında Bitcoin ve tüm kripto paralar büyük bir darbe yemişti. El-Erian Tekrar Bitcoin Satın Alacak Mı? Deneyimli analist, olumsuz fiyat hareketlerini tetikleyen spekülatörlerin piyasadan temizlendiğinde ve büyük bir düşüş yaşandığında tekrar giriş yapmayı düşündüğünü belirtti. Ekonomist, Bitcoin ve genel olarak kripto para birimlerinin temelleri ile kalırken Bitcoin’in uzun vadede büyümesini sağlayan temel teknolojiye inandığını aktardı. Mohamed, bir kripto para evangelisti olmaya devam ederken genel olarak teknolojiye inansa da kripto paraların küresel bir ödeme aracı olarak özellikle aşırı yüksek enflasyon dönemlerinde bile ABD Dolarına rakip olamayacağını düşünüyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!