banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Kraken’e 6 Milyar Dolarlık Ethereum (ETH) Taşındı!

Kraken’e 6 Milyar Dolarlık Ethereum (ETH) Taşındı!

Kraken’e 6 Milyar Dolarlık Ethereum (ETH) Taşındı!
Kraken’e 6 Milyar Dolarlık Ethereum (ETH) Taşındı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Kraken’e 6 milyar dolardan fazla Ethereum (ETH) taşındı. Fakat panik yapacak bir durum yok.

Whale Alert, “bilinmeyen cüzdandan” Kraken’e 1,25 milyondan fazla Ethereum’un yollandığını duyurdu. Peki bu işlemlerin amacı ne?

İşlem sayfasına göre, anonim cüzdandan 6 milyar dolar değerinde Ethereum transfer edildi. Ancak, Etherescan blok zincirindeki her işlemi kontrol edersek, fonların %100’ünün Kraken soğuk cüzdanından yollandığını görebiliriz. Büyük hacim, Eylül ayının başından beri artan fon girişleriyle açıklanıyor. Kullanıcılar, piyasadaki güçlü yükseliş eğilimi ve Ethereum’un deflasyonist yapısı nedeniyle fonlarını borsalardan sürekli olarak çekiyor.

Yeterli likidite sağlamak için borsa, piyasa yapıcılar tarafından kullanılacak fonları enjekte ediyor.

Borsalar, kullanıcıların varlıklarını saldırıya uğrama veya çalınma riskine sokmadan güvenli bir şekilde saklamak için soğuk cüzdanlar kullanıyor. Fonların bir kısmı, anında talep üzerine kullanılmak üzere borsanın sıcak cüzdanlarında kalır. Soğuk cüzdanlar, sürekli olarak ağa bağlı olmayan bir cihazda depolanmaları nedeniyle fonlara anında erişilememesi karşılığında daha fazla güvenlik sağlar.

www.coinkolik.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!