banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Cardano CEO’su Charles Hoskinson Projenin 2022 Yol Haritasına İlişkin İzlenimlerini Aktardı

Cardano CEO’su Charles Hoskinson Projenin 2022 Yol Haritasına İlişkin İzlenimlerini Aktardı

Cardano CEO’su Charles Hoskinson Projenin 2022 Yol Haritasına İlişkin İzlenimlerini Aktardı
Cardano CEO’su Charles Hoskinson Projenin 2022 Yol Haritasına İlişkin İzlenimlerini Aktardı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, projenin 2022 yol haritasına ilişkin beklentilerini ve izlenimlerini paylaştı.

22:44
13 Kasım 2021

Cardano blok zinciri çözümlerinin arkasındaki ekip Input Output Global’ın kurucu ortağı Charles Hoskinson, önümüz yılın yol haritasında hangi adımlarını izleneceğini yorumladı. Başarılı girişimci Charles Hoskinson, Cardano‘nun 2022 için beklentileri konusunu ele aldı.

Cardano CEO’su Charles Hoskinson’ın 2022 YorumlarıCardano İçin Kritik YılADA Fiyatı Cardano CEO’su Charles Hoskinson’ın 2022 Yorumları Cardano kurucusu Charles Hoskinson, projenin 2022 yol haritasına ilişkin beklentilerini ve izlenimlerini paylaştı. Twitter üzerinden yorumlarda bulunan Hoskinson, Cardano‘nun ekosistem inşası açısından müthiş bir büyüme gerçekleştirdiğine inanıyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Charles Hoskinson, Cardano‘nun akıllı sözleşme entegrasyonuna değindi ve geliştiricilerin Cardano’yu seçmesinin sebebi olarak ise inanılmaz teknoloji vurgusu yaptı. Hoskinson’a göre böyle bir talebi karşılamak adına mekanizmaları için birçok büyük yenilik bekleniyor. Cardano CEO’su tarafından kaydedilen ifadeler Ethereum (ETH) maksimalistleri tarafından eleştiriyle karşılandı. Özellikle Cardano’nun UTXO modelinin blok başına yalnızca bir işlemi işleme imkanı hakkındaki eleştiriler ise en yoğun gündemi oluşturdu. Cardano İçin Kritik Yıl 2022 yılı, Cardano’nun tamamen aktif akıllı sözleşmeler işlevselliği ile geçireceği ilk yıl olacak. Daha önce bildirildiği üzere Cardano, Alonzo hard fork’un ana ağ uygulamasından sonra ağustos ayında programlanabilir bir blok zinciri haline geldi. Bu sürüm, 2021’deki Cardano için en önemli faktörlerdendi. Ayrıca 31 Mart 2021’de Cardano yönetimi stake havuzlarına geçerek önemli bir adım attı. ADA Fiyatı Platformun tüm bu geliştirmeleri akabinde ADA fiyatı, 2 dolar seviyesindeki mücadelesini sürdürüyor. ADA, mevcut piyasada momentum eksikliği çekerken son 24 saatteki işlem hacmi rakamları %40’ın üzerinde düşüş ile yüzleşti. Popüler kripto para Cardano (ADA), yaklaşık 2 ay önce 3.10 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetmişti. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!