Son 24 Saat İçerisinde En Çok Artış Gösteren 5 Altcoin
Son 24 Saat İçerisinde En Çok Artış Gösteren 5 Altcoin

Son 24 Saat İçerisinde En Çok Artış Gösteren 5 Altcoin

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coingecko verilerine göre piyasa değeri açısından ilk yüz kripto para birimi arasından son 24 saat içerisinde en çok artış gösteren 5 altcoin Bitcoin Cash ABC (BCHA), Internet Computer (ICP), Ravencoin (RVN), Elrond (EGLD) ve Theta Network (THETA) oldu.

Kripto para piyasasında son 24 saatte yaşanan hareketlilikle beraber en çok yükselen 5 altcoin şu şekilde:

Bitcoin Cash ABC (BCHA)Internet Computer (ICP)Ravencoin (RVN)Elrond (EGLD)Theta Network (THETA)

Bitcoin Cash ABC (BCHA): Bitcoin ABC yazılım istemcisi, kendi başına bir kripto para birimi oluşturmak için 2017 ortalarında Bitcoin protokolünden ayrıldı ve ortaya Bitcoin Cash çıktı. Bitcoin Cash ABC, son 24 saatte %16 oranında yükseldi.

Internet Computer (ICP): Internet Computer blockchain‘i geleneksel internet yapısını küresel bir işlem platformuna dönüştürmeyi amaçlayan bir platformdur. Uygulamanın yerel tokeni ise ICP’dir. InternetComputer, son 24 saat içerisinde %18 artarak 46 dolar seviyesine yükseldi.

Elrond (EGLD): Elrond, yeni internet için bir teknoloji ekosistemidir. Akıllı sözleşme platformu, fintech, DeFi ve IoT’ye odaklanan 15.000 TPS, 5 sn gecikme ve 0,001 tx maliyet kapasitesine sahiptir. Elrond’un para ve DeFi uygulaması Maiar, ilerici güvenlik ve daha kullanışlı özelliklerin kilidini açmak için oyunlaştırılmış bir yaklaşım sunarak blockchain ile ilk kez sezgisel bir deneyim sunuyor. EGLD, son 24 saatte %14 oranında arttı.

Ravencoin (RVN): Ravencoin, varlıkların bir kullanıcıdan diğerine aktarılmasını sağlamaya odaklanmış bir Blockchain projesi. Bitcoin blokchain’inden hard fork ile ayrılmasıyla ortaya çıkan Ravencoin, GPU (ekran kartı) ile kazılabilen ender coin’ler arasında yer alıyor. Ravencoin, son 24 saatte %16 oranında yükseldi.

Theta Network (THETA): Theta Network, blockchain üzerinde, merkeziyetsiz olarak video yayını yapabilmek için oluşturulan bir platformdur. Platformun en önemli amacı, videoların stabil bir biçimde dünyanın dört bir tarafına ulaştırılmasını sağlamaktır. Theta Network, son 24 saatte %10 oranında yükseldi.

www.coinkolik.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!