banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Kripto Para Piyasasında Son Durum Ne? Düşüşler ve Yükselişler

Kripto Para Piyasasında Son Durum Ne? Düşüşler ve Yükselişler

Kripto Para Piyasasında Son Durum Ne? Düşüşler ve Yükselişler
Kripto Para Piyasasında Son Durum Ne? Düşüşler ve Yükselişler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında yaşanan son yükselişin ardından Bitcoin ve altcoin’lerde son durum ne?

08:37
10 Kasım 2021

Kripto para piyasası geçtiğimiz günlerde hızlı bir artış başlattı. Lider kripto para birimi Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesini bir kez daha kaydetti. Bitcoin‘deki artışla birlikte altcoin‘lerde bu durumdan etkilendi ve artışa geçti. Öyle ki en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), bir kez daha ATH’a ulaştı ve 5.000 dolarlık psikolojik dirence çok yaklaştı. İşte piyasadaki son artışın aradından Bitcoin ve altcoin’lerde son durum;

İçerik Rehberi

Bitcoin (BTC)Altcoin’lerde Güncel Durum Bitcoin (BTC) Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçtiğimiz günlerde atağa geçti ve 63.000 doların üzerinde artış başlattı. Fiyat 63.000 dolar seviyesinden artışa geçti ve en son kaydedilen ATH‘ı geride bıraktı. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Daha sonrasında artış devam etti ve popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC), 68.530 dolara kadar yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesini yeniden güncelledi. Ancak Bitcoin’deki bu artışın ardından bir düzeltme geldi ve fiyat bir miktar geri çekildi. Piyasa değeri bakımından en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), 68.530 dolar seviyesinden bir düşüş başlattı ve fiyat 63.385 dolar seviyesine kadar geriledi. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla BTC, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %2.69’luk bir düşüş gösteriyor ve 66.490 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor. Altcoin’lerde Güncel Durum Bitcoin’deki fiyat artışı pek çok altcoin‘i etkiledi ve fiyatlarda artış yaşandı. Öyle ki Ethereum, ivme kazandı ve 4.837 dolar seviyesine kadar ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ethereum’daki bu son artış ile birlikte 5.000 dolar kapıları yavaş yavaş aralanmaya başladı. Ancak sonrasında Ethereum’da da Bitcoin’le benzer şekilde bir geri çekilme yaşandı. Öyle ki Ethereum fiyatı şu anda son 24 saatte %12’lik düşüşle 4.700 dolardan işlem görüyor. Öte yandan şu anda ilk 10 içerisindeki kripto para birimlerine baktığımızda çoğunluğunun düşüş yaşadığını görüyoruz. Popüler kripto para birimi Cardano (ADA) ise ilk 10 içerisinde artış yaşayan tek kripto para birimi. ADA CoinMarketCap’ten alınan verilere göre son 24 saatte %3’lük bir artışa imza attı ve 2.22 dolardan işlem görüyor. İlk 10’daki diğer kripto para birimlerinde durum şu şekilde; Binance Coin (BNB) 630 Dolar (-%2.71), Solana (SOL) 238 Dolar (-%3.35), Ripple (XRP) 1.24 Dolar (-%2.65), Polkadot (DOT) 50.48 Dolar (-%4.58), Dogecoin (DOGE) 0.276 Dolar (-%6.18) Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!