banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Haftanın Altın Grafiği Çıktı: İşte Görülebilecek Seviyeler!

Haftanın Altın Grafiği Çıktı: İşte Görülebilecek Seviyeler!

Haftanın Altın Grafiği Çıktı: İşte Görülebilecek Seviyeler!
Haftanın Altın Grafiği Çıktı: İşte Görülebilecek Seviyeler!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haftanın altın tablosu: Boğalar savaşmadan aşağı inmiyor. Altın boğalar, haftalık trend çizgisi direncine doğru etkileyici bir kazanç sağlıyor. Günlük grafikte W-formasyonuna göre bir düzeltmeye odaklanılıyor. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Göz Atın

Altın seviyeleri

Cuma günkü Tarım Dışı İstihdam Bordroları ve önemli bir mali paketin ABD Hazine getirileri üzerinde baskı oluşturması umudu, umut verici ABD istihdam raporuna rağmen düştü. Dolar da düştü ve ikisinin birleşimi değerli metallerin ralli yapmasına yardımcı oldu. Altında, boğalar azalan haftalık direnç çizgisine kadar ve 1.820 dolara doğru koştu. Bu, önümüzdeki hafta için ilginç bir teknik görünüm sağlıyor:

Haftalık bir perspektiften bakıldığında, fiyat, trend çizgisi direncini biraz daha yüksekte tutan 1.830’larda önemli bir yatay dirence doğru bölgeyi test ediyor. 1850, önümüzdeki hafta bu konuda belirleyici bir çizgi olacak.

Analist Ross Burland’a göre, altının günlük grafiği W formasyonu gösteriyor. Bir W oluşumu, bir geri dönüş modelidir. 1.770 ile 1.818 arasındaki günlük rallinin bıraktığı dengesizlik göz önüne alındığında, analiste göre, haftanın ilk günleri için W-formasyonunun boyun çizgisini hedefleyen bir düzeltme beklenebilir. Boyun çizgisi, 1.795’e yakın %38.2 Fibonacci düzelme seviyesiyle buluşuyor.

Analiste göre, 4 saatlik grafik, önceki dirençle %61.8’lik bir Fibonacci izdihamının olduğunu ve önemli bir düzeltme olması durumunda önümüzdeki hafta için baskı altına girebileceğini gösteriyor. Bu, 1.797’ye yakın geliyor. 4 saatlik W oluşumunun Cuma günü taze zirvelere yükselmeden önce ayıları 1.785’e çekmesi de dikkate değer.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!