banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 3 Uzmandan SHIB ve DOGE Tahminleri: Balinaların Ne Zaman Satacağını Bilin!

3 Uzmandan SHIB ve DOGE Tahminleri: Balinaların Ne Zaman Satacağını Bilin!

3 Uzmandan SHIB ve DOGE Tahminleri: Balinaların Ne Zaman Satacağını Bilin!
3 Uzmandan SHIB ve DOGE Tahminleri: Balinaların Ne Zaman Satacağını Bilin!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırımcılar gerçek kullanım tokenlerini tercih ederken ve Solana parlarken Shiba Inu (SHIB)’nun yıldızı sönüyor. Shiba Inu geçen hafta %40 kadar düşerken, DeFi tokeni Solana %21 yükseldi. Yatırımcılar, meme coin kriptolarından gerçek kullanım durumları olanlara dönmeye başladı. Detaylar Kriptokoin.com’da.

Göz Atın

SHIB sönüyor mu?

Bu hafta, Squid Game temalı bir tokendeki bir dolandırıcılık ve Shiba Inu balina etkinliği yatırımcıların cesaretini kırdı. Shiba Inu, bu hafta son kazanımlarının bir kısmını kaybetti ve Cuma’ya kadar olan yedi gün içinde hafta boyunca %40’a kadar düştü. Yatırımcılar, Solana ve Ether gibi daha gerçek kullanım durumlarına sahip kripto para birimleri lehine meme tokenlerinden kaçındı. Dogecoin’den ilham alan meme tokeni, Coinbase borsasında bu hafta 0,00004130 dolarlık düşük bir seviyeye dokunarak, haftada yaklaşık %40’lık bir düşüşe ulaştı. Gün içinde yaklaşık %5 düşüşle 0.00005164 dolara geriledi. Kripto paranın hızlı yükselişi, kripto alanındaki başka yerlerde yatırımcıları daha yerleşik tokenlere çeken gelişmelerle birleşti. Bu durum, özellikle dolaşımdaki çoğu Shiba Inu’nun çok az elde toplandığı gerçeği ışığında, bir kar alma dalgası başlattı.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!