banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Shiba Inu Yükselişe Geçti: SHIB Fiyatındaki Dalgalanmanın Nedenleri

Shiba Inu Yükselişe Geçti: SHIB Fiyatındaki Dalgalanmanın Nedenleri

Shiba Inu Yükselişe Geçti: SHIB Fiyatındaki Dalgalanmanın Nedenleri
Shiba Inu Yükselişe Geçti: SHIB Fiyatındaki Dalgalanmanın Nedenleri
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En popüler meme coin’lerden Shiba Inu, dalgalı fiyat seyrine devam ediyor.

19:15
5 Kasım 2021

Popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), birkaç günlük süreçte %50’nin üzerinde değer kaybı yaşadı. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana SHIB önemli bir düşüş trendi izledi. Tüm düşüşlerde olduğu gibi birçok kişi kahin rolüne bürünerek pay çıkarmayı ihmal etmedi.

Shiba Inu Fiyat HareketleriYükselişi Tetikleyen Faktörler Shiba Inu Fiyat Hareketleri En popüler meme coin’lerden Shiba Inu, dalgalı fiyat seyrine devam ediyor. SHIB, hype tabanlı bir kripto para olması dolayısıyla oldukça sert fiyat hareketleri kaydedebilen bir meme coin’dir. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Medyaya yansıyan bilgilere göre Ağustos 2020’de 8.000 dolar değerinde SHIB satın alan bir yatırımcının varlıklarının değeri şu an itibarıyla neredeyse 6 milyar dolar değerine denk geliyor. Ancak yalnızca birkaç gün önce en büyük SHIB sahiplerinden biri olarak bilinen bir adres varlıklarını transfer etmeye başladı. Balinanın olumsuz yöndeki hareketliliği yatırımcıları paniğe sürüklerken fiyat düşüşünü beraberinde getirdi. Yükselişi Tetikleyen Faktörler Bununla birlikte devasa Shiba Inu arzı, yatırımcıların kafasındaki en büyük soru işaretini oluşturuyor. Uzmanlar ise bu konuda yatırımcıları dikkatli olması konusunda uyarıyor. Uzmanların tehlike uyarısının yanı sıra birçok aktif katalizör etkisine sahip Shiba Inu’nun önümüzdeki dönemde parabolik fiyat hareketi sergilemesini öngörüyor. Bugün itibarıyla bir Ethereum balinasının Shiba Inu satın alması yükselişi tetikledi. SHIB, gün içerisinde %20’nin üzerinde yükselerek düşüş trendine mevcut dönemde veda etti. Shiba Inu fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.00005749 dolardan alım satım işlemi görürken son 24 saatlik işlem hacmindeki %28’lik artış kayıtlara geçti. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!