banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. DOGE ve SHIB Düşüyor Ancak Yüzde 100’den Fazla Artan Mem Coin’ler Var!

DOGE ve SHIB Düşüyor Ancak Yüzde 100’den Fazla Artan Mem Coin’ler Var!

DOGE ve SHIB Düşüyor Ancak Yüzde 100’den Fazla Artan Mem Coin’ler Var!
DOGE ve SHIB Düşüyor Ancak Yüzde 100’den Fazla Artan Mem Coin’ler Var!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin ve Shiba Inu fiyatlarında ciddi düşüşler yaşanırken bazı şaka coin’ler son 24 saatte yüzde yüzün üzerinde artışlar yaşadı. 

14:40
5 Kasım 2021

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) Perşembe gecesi bazı önemli düşüşler kaydetti. Ancak görünüşe göre bazı şaka coin’ler şu anda lider durumda bulunan iki mem coin’den çok daha iyi hamleler yaptı ve artışlar kaydetti.

Artış Yaşayan Şaka Coin’lerŞaka Coin Gerçeği Artış Yaşayan Şaka Coin’ler Şaka coin olan DOGE’nin bir başka varyasyonu olan DogeMoon (DGMOON), son 24 saatte %171.2 arttı. Meme parası, Bitcoin çiftinde de %178.9 artış sergiledi. Öte yandan bahsi geçen coin Ethereum çiftinde de %176,5 değer kazandı. Ancak artışa rağmen token, Mayıs ayında gerçekleşen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,001736 dolardan hala %35,2 aşağıda işlem görüyor. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Buna ek olarak Shiba Inu’nun başka bir varyasyonu olan ShibaZilla (SHIBZ) da, son 24 saatte %145,14 arttı. Ayrıca Alpha Shiba Inu’da (ALPHASHIB) da %111.4 artış görüldü. Birçok uzman, yatırımcıları bu meme paralarını büyük bir düşüş öncesinde satmaları konusunda uyarıyor. Uzmanlara göre, bu meme paraları pump yaptıktan sonra düşecek. Yine de uyarılara rağmen hala çok fazla kullanıcıya bu meme paralarından daha fazlasını satın almalarını tavsiye eden birçok insan var. Şaka Coin Gerçeği Her ne kadar şaka coin’lerin bir amacının olmadığı ve sadece pump and dump hareketleri ile ilerlediği ifade edilse de mem coin’ler son zamanlarda pek çok kişinin ciddi karlar elde etmesine sebep oldu. Dolayısıyla her geçen gün daha fazla insan şaka coin’lere yatırım yapıyor. Bu sebeple  de analistler yaşanacak bir düşüşte çok fazla insanın canının yanacağına inanıyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!