banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü CEO Şoke Etti: Bu Altcoin Şimdilik Felaket Bir Yatırım!

Ünlü CEO Şoke Etti: Bu Altcoin Şimdilik Felaket Bir Yatırım!

Ünlü CEO Şoke Etti: Bu Altcoin Şimdilik Felaket Bir Yatırım!
Ünlü CEO Şoke Etti: Bu Altcoin Şimdilik Felaket Bir Yatırım!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EOS Vakfı, Blockchain’in ICO destekçisi Block.one’dan uzaklaştırmak istiyor. EOS Vakfı CEO’su altcoin için bomba açıklamalarda bulundu.

EOS Vakfı CEO’su Yves La Rose, Blockchain’in başarısızlıkları hakkında konuştu.EOS’un düşük performansının çoğunu Blockchain’in ICO destekçisi Block.one’a bağladı.Rose ayrıca, EOS’un itibarını yeniden inşa etmesine yardımcı olmak için yeni bir yol haritası ortaya koydu.

EOS Vakfı CEO’su Yves La Rose, yeni bir yol haritası çizerek EOS’un zayıf performansını ele aldı. Rose, suçun çoğunu Blockchain’in ICO destekçisi Block.one’a yükledi. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!