banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Uzman İsim Bitcoin İle Birlikte Bu İki Büyük Coin’de de Ciddi Artış Bekliyor!

Uzman İsim Bitcoin İle Birlikte Bu İki Büyük Coin’de de Ciddi Artış Bekliyor!

Uzman İsim Bitcoin İle Birlikte Bu İki Büyük Coin’de de Ciddi Artış Bekliyor!
Uzman İsim Bitcoin İle Birlikte Bu İki Büyük Coin’de de Ciddi Artış Bekliyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Smart Contracter, Bitcoin ile birlikte büyük piyasa değerine sahip iki altcoin’in de yakın zaman yeni rekorlar kırmasını bekliyor. 

13:48
3 Kasım 2021

Piyasanın popüler analistlerinden olan Smart Contracter, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB) için çok büyük fiyat artışlarının yakın zamanda yaşanacağının dile getirdi.

Bitcoin’de Rekor Yakın!Ethereum ve Binance Coin Bitcoin’de Rekor Yakın! Popüler yatırımcı yaptığı açıklamalarda, lider kripto para biriminde yeni rekorun görülmesinin sadece bir an meselesi olduğunu ifade etti ve “BTC’nin tüm zamanların en yüksek fiyat noktasına ulaşması sadece an meselesi.” sözlerini kullandı. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Yatırımcının grafiğinde paylaştığı üzere Bitcoin’in buradan sonraki ilk hedefi 68.000 dolar. Teknik göstergeler oluşumların BTC’yi bu seviye üzerine taşıyacağını gösteriyor gibi görünüyor. Ethereum ve Binance Coin Önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’un kripto para birimi ETH’u da değerlendiren analist, günlük 4.400 dolarlık alanın üzerinde bir kapanışa ulaştığı sürece ETH için yeni rekorların resimde göründüğünü ifade ediyor. Bu noktada analist Ethereum’un yeni rekorlarının sadece bir test olduğunu ve yakında çok daha büyük hamlelerin gelebileceğini belirtiyor. Analist, yatırımcıların bir süre daha sabırlı olması gerektiğini ifade ediyor ve 4.400 dolarlık seviyenin çok önemli olduğunu dile getiriyor. Küresel kripto borsası Binance’in hizmet tokeni BNB‘ye gelince Smart Contracter, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 700 dolara doğru bir hareket olacağını ifade ediyor. Dolayısıyla BNB’nin %25’in üzerinde artış kaydetmesi bekleniyor. Bununla birlikte analist yaptığı açıklamalarda, Binance Coin’in direncin üzerinde kapanışlar yaptığını ve bu sebeple de yeni ATH’lerin geleceğini dile getiriyor. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!