banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Meme Coin’ler Ekim Ayının Performans Yıldızları Oldu! İşte Geçtiğimiz Ayın En Çok Kazandıranları

Meme Coin’ler Ekim Ayının Performans Yıldızları Oldu! İşte Geçtiğimiz Ayın En Çok Kazandıranları

Meme Coin’ler Ekim Ayının Performans Yıldızları Oldu! İşte Geçtiğimiz Ayın En Çok Kazandıranları
Meme Coin’ler Ekim Ayının Performans Yıldızları Oldu! İşte Geçtiğimiz Ayın En Çok Kazandıranları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köpek temalı para birimlerini ele alırsak Shiba Inu ekim ayının yıldızı oldu.

22:41
2 Kasım 2021

Popüler meme coin‘ler ekim ayında kripto para piyasasında büyük kazançlar elde etmeyi başardı. CMC verilerine göre Shiba Inu ve Dogecoin rekor seviyeler kaydederken piyasa değerlemesinde en büyük 10 kripto para arasında yer alıyor.

Meme Token’lar Piyasanın Yükselenleri OlduEn Çok Artış Kaydeden Kripto Paralar Meme Token’lar Piyasanın Yükselenleri Oldu Köpek temalı para birimlerini ele alırsak Shiba Inu ekim ayının yıldızı oldu. SHIB, ekim ayında %765’lik artışla 10 milyar dolarlık piyasa değeri kazandı ve raporlarda en iyi performans gösteren kripto para birimi olmayı başardı. Dogecoin katili, an itibarıyla 38 milyar dolarlık piyasa değerine sahip ve DOGE’un önünde yer alıyor. Geçtiğimiz perşembe günü Dogecoin, 20 ağustos tarihinden bu yana en yüksek seviyesine ulaşırken ekim ayını 36 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile kapattı. Lider kripto para birimi Bitcoin, Aralık 2020’den bu yana en iyi aylık performansı olan %40’lık artış oranını kayıtlara yazdırdı. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. En Çok Artış Kaydeden Kripto Paralar Coindesk verilerine göre ekim ayından en yüksek performans gösteren kripto paralar arasında %56 artışla MATIC oldu. Polkadot %36 artış ve Ethereum %30 yükseliş kaydetti. Öte yandan kripto analisti Denis Vinokourov, Polygon’un ekim ayındaki artışını metaverse akımının patlamasına bağladı. Metaverse şu anda oldukça popüler bir alan olurken Decentraland platformunun yerel token’ı MANA, 31 Ekim’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmayı bildi. Bununla birlikte Cardano (ADA) ekim ayında %13’lük düşüş yaşadı. Ethereum rakibi Cardano, eylül ayı başlarında Alonzo yükseltmesiyle akıllı sözleşme entegrasyonu sağladı. Vinokourov, Cardano’nun kaydettiği gelişmeye rağmen geri planda kaldığını aktardı. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!