banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Sandbox (SAND) Yükselişi İle Ön Plana Çıktı: Teknik Analiz Görünümü ve Grafik Yorumları

Sandbox (SAND) Yükselişi İle Ön Plana Çıktı: Teknik Analiz Görünümü ve Grafik Yorumları

Sandbox (SAND) Yükselişi İle Ön Plana Çıktı: Teknik Analiz Görünümü ve Grafik Yorumları
Sandbox (SAND) Yükselişi İle Ön Plana Çıktı: Teknik Analiz Görünümü ve Grafik Yorumları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAND token fiyat analizi.

14:17
2 Kasım 2021

Kripto para piyasası yatırımcıları, metaverse tabanlı altcoin’lere akın ediyor. Sandbox, metaverse evreninde bir platform olarak operasyonlarını sürdürüyor. Platformun yerel token’ı SAND, bir yıllık zaman diliminde %7.100 kazanç ile başarılı bir performans izledi.

SAND Yükselişi SürüyorGrafik ve Yorumlar SAND Yükselişi Sürüyor Sandbox, kullanıcıların Ethereum blok zincirinde oyun deneyimi elde etmelerine, arsa alım/satımı ve kazanç elde etme gibi imkanlar tanıyor. Platformun yerel kripto parası SAND, son 24 saatte %74’ün üzerinde artışla 2.87 dolara kadar tırmandı. SAND grafiğinde yukarı yönlü bir üçgen kırılması, fiyat artışını tetikledi. SAND fiyatı üçgen modelinin yaklaşık iki ay önce oluşmaya başlamasının ardından 27 Ekim’de üst trend çizgisini kırdı. Kripto paranın fiyatı kırılmanın devamında %300 artış kaydetti. SAND adına bir sonraki hedefler 3.72 dolar ve 4 dolar olarak belirlendi. 31 Ekim’de kaydedilen %42’lik düzeltmenin ardından yukarı yönüne devam eden SAND, Socios anlaşmasının akabinde patlama yaşadı. Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Grafik ve Yorumlar Bununla birlikte 4 saatlik grafiklerde metaverse tabanlı kripto para, yükseliş eğilimini gözler önüne seriyor. RSI ve MACD indikatörleri artış trendini doğrulayan veriler ortaya koyuyor. Müthiş Osilatör göstergesi yükselişi doğrulayan bir başka indikatör olarak göze çarpıyor. RSI 78 ile aşırı alım bölgesine ulaştı ve bu bölgenin aşılması bir düzeltme hareketini beraberinde getirebilir. Bu durumda SAND‘ın %500’lük fibo uzantısını yok etmek adına %23’lük bir artış kaydetmesi gerekiyor. Son zamanlardaki yükseliş momentumu göz önüne alındığında SAND‘ın 4 dolar seviyelerine tırmanışı şaşırtıcı bir gelişme olmayacaktır. Sonuç olarak uzman yorumlarına göre aşırı alım bölgesinde birden fazla zirve oluşturan RSI yakından takip edilmelidir. Bir satış dalgası %300 fibo seviyesinde yumuşatılabilirken %161.8 fobi seviyesinin bir kez daha yükselmesini gerektirecektir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!