banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. En Popüler Metaverse Token’lar OKEx’te!

En Popüler Metaverse Token’lar OKEx’te!

En Popüler Metaverse Token’lar OKEx’te!
En Popüler Metaverse Token’lar OKEx’te!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda metaverse kripto para birimleri oldukça popüler ve fiyatlarında görülen artışlar da bu durumu destekliyor. 

10:00
2 Kasım 2021

Son zamanlarda hemen tüm kripto para yatırımcıları metaverse coin’lere akın etmiş durumda. Çünkü hem bu alan çok yeni gelişiyor ve fırsatların çok fazla olduğu düşünülüyor hem de metaverse coin’lerde yaşanan hype sebebiyle ciddi fiyat artışları görülüyor.

Facebook’un Hamlesi ve Metaverse Coin’lerMetaverse Coin’lerdeki Artış Facebook’un Hamlesi ve Metaverse Coin’ler Sosyal medya devi Facebook, ilk olarak Ekim ayı ortasında yaptığı bir açıklama ile metaverse operasyonları için AB lokasyonunda 10.000 kişiyi istihdam edeceğini açıkladı. Dolayısıyla zaten metaverse alanına ilgi duyduğu bilinen Facebook ve başındaki isim Mark Zuckerberg ilk somut adımını atmış oldu. Bunun ardından Facebook yine Ekim’de yaptığı açıklama ile metaverse alanına 10 milyon dolar sermaye ayıracağını açıkladı. Ayrıca Facebook, daha önce yaptığı bir açıklamada bir sanal gerçeklik teknolojileri şirketi Oculus’u da satın aldığını kamuoyu ile paylaştı. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Ancak Facebook’un yaptığı son açıklama metaverse coin’lerin çok büyük artışlar yaşamasını sağladı. Sosyal medya platformunun şirket ismini Meta olarak değiştirmesi gündemde büüyk ses getirdi. Metaverse Coin’lerdeki Artış Bu haberlerin sonrasında geçtiğimiz günlerde Metaverse coin’ler de büyük fiyat artışları yaşandı. Decentraland (MANA) bu artıştan en çok etkilenen kripto para birimlerinden oldu. MANA yakaladığı ivme ile birlikte 30 Ekim’de 4,69 dolar ile kendi rekorunu kırdı. MANA’nın son bir haftadaki artışının ise şu anda %270 seviyesinde olduğu görülüyor. Buna ek olarak Enjin (ENJ) de bu artıştan payına düşeni aldı. 31 Ekim’de 3,5 dolar seviyesine kadar yükselen ENJ son bir haftada %35’in üzerinde artış kaydetti. Ayrıca The Sandbox (SAND) de 31 Ekim’de 2,41 dolar ile yeni bir rekor imza attı ve son bir hafta içinde %150’den fazla artış yaşadı. Yatırımcılar metaverse coin’lerin bir süre artışının devam edebileceğini düşünüyor. Metaverse coin’ler en popüler kripto para platformlarından olan OKEx’te mevcut. Dolayısıyla yatırımcılar OKEx ile bu kripto para birimlerinin işlemlerini gerçekleştirebilirler. Sorumluluk Reddi: Bu makale sponsorlu bir yazıdır. CoinTürk, bu makale içeriğinde geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz. CoinTürk, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını özenle yapmalarını şiddetle önermektedir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!