banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Teknik Analiz: Ethereum’da Yükseliş Potansiyeli Oluşuyor! İşte Takip Edilmesi Gereken Seviyeler

Teknik Analiz: Ethereum’da Yükseliş Potansiyeli Oluşuyor! İşte Takip Edilmesi Gereken Seviyeler

Teknik Analiz: Ethereum’da Yükseliş Potansiyeli Oluşuyor! İşte Takip Edilmesi Gereken Seviyeler
Teknik Analiz: Ethereum’da Yükseliş Potansiyeli Oluşuyor! İşte Takip Edilmesi Gereken Seviyeler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’da daha fazla yükseliş potansiyeli oluşuyor. Bu seviyeler takip edilmeli.

12:20
1 Kasım 2021

Popüler kripto para birimi Ethereum 4.500 doları test edemedi ve yeni bir düzeltme yaptı. Geçtiğimiz hafta tüm zamanların rekorunu kıran Ethereum, yeniden yükseliş potansiyeli gösteriyor. İşte ETH‘de takip edilmesi gereken kritik seviyeler.

Ethereum Yükseliş Potansiyeli GösteriyorEthereum’da Dip SeviyelerTeknik Göstergeler Ethereum Yükseliş Potansiyeli Gösteriyor Piyasa değeri bakımından ikinci sırada yer alan popüler altcoin Ethereum (ETH), geçtiğimiz günlerde 4.405 dolar seviyesine bir artış başlattı ve ATH’ı güncelledi. Ancak popüler kripto para birimi bu artışı devam ettiremedi ve yeni bir düşüş başlattı. Öyle ki ETH fiyatı, aylık kapanışın ardından 4.150 dolar seviyelerine kadar geriledi. Ayrıca 4.250 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altında bir kırılma oldu. Bununla birlikte, boğalar 4.150 dolarlık destek bölgesinin yakınında kontrolü yeniden ele geçirdi ve fiyat yukarı yönlü artış başlattı. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Öte yandan Ethereum şu anda 4.393 dolardan 4.152 dolara düşüşün %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Yukarı yönde ilk direnç 4.250 dolar seviyesinin yakınında yer alırken, saatlik ETH/USD grafiğinde 4.300 dolara yakın dirençle oluşan önemli bir düşüş kanalı var. 4.300 dolar seviyesinin üzerinde bir kapanış, yakın vadede keskin bir artışa yol açabilir. Belirtilen durumda, fiyat ilk olarak yeniden 4.400 dolar seviyesine yükselebilir. Daha fazla kazanç, fiyatı bir sonraki kilit engele yani 4.550 dolara doğru çıkartabilir. Ethereum’da Dip Seviyeler Ethereum 4.300 dolar ve 4.320 dolar direnç seviyelerinin üzerinde yükselmeye devam edemezse, yeni bir aşağı yönlü düzeltme başlatabilir. Aşağı yönde ilk destek 4.200 dolar seviyesinin yakınında yer alıyor. İlk kilit destek ise şu anda 4.150 dolar seviyesinin ve son zamanlardaki en düşük seviyenin yakınında oluşuyor. 4.150 dolarlık desteğin altında aşağı yönlü bir kırılma, fiyatı 4.100 dolarlık desteğin altına itebilir. Ethereum‘da daha fazla kayıp ise fiyatı 4.000 dolara kadar çekebilir. Teknik Göstergeler Saatlik MACD: ETH/USD için MACD düşüş bölgesinde hız kaybediyor. Saatlik RSI:  ETH/USD için RSI şimdi 50 seviyesinin altında. Ana Destek Seviyesi: 4,150 Dolar Ana Direnç Seviyesi: 4,300 Dolar Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!