banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Ünlü Analist Kasım Ayı İçin Bu 5 Altcoin’i İşaret Etti! Takip Edilmeli

Ünlü Analist Kasım Ayı İçin Bu 5 Altcoin’i İşaret Etti! Takip Edilmeli

Ünlü Analist Kasım Ayı İçin Bu 5 Altcoin’i İşaret Etti! Takip Edilmeli
Ünlü Analist Kasım Ayı İçin Bu 5 Altcoin’i İşaret Etti! Takip Edilmeli
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto para analisti Michael Van de Poppe, Kasım ayında takip edilmesi gereken 5 altcoin’i takipçileri ile paylaştı.

13:00
1 Kasım 2021

Popüler kripto stratejisti ve trader Michaël van de Poppe, Kasım ayı için göz önünde bulundurulması gereken yükseliş potansiyeli gösteren beş altcoin‘i takipçileri ile paylaştı.

Ünlü Analist Bu 5 Altcoin’i İşaret EttiCurve (CRV) Büyük Bir Ralli Başlatabilir Ünlü Analist Bu 5 Altcoin’i İşaret Etti Yeni bir strateji oturumunda Kasım ayı için tahminlerini paylaşan Van de Poppe, 139.000 YouTube abonesine bu 5 altcoin‘in Kasım ayında güzel performans sergileyebileceğini belirtti. Van de Poppe listesinde ilk olarak birlikte çalışabilir blok zinciri Polkadot‘a (DOT) yer verdi. Analist, Polkadot’un fiyat hareketini yakından takip ettiğini söyledi. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Kripto analistine göre Polkadot, günlük grafikte HH ve HL yazdırmaya devam ederken Bitcoin (DOT/BTC) karşısında yükseliş trendini sürdürüyor.

Polkadot, bu 0.00056 BTC’lik (33.83 dolar) alanın üzerinde kaldığımız sürece, bu yüksek seviyeyi (0.00085 BTC veya 51.34 dolar) çevirebileceğimiz ve daha yüksek seviyelere devam edeceğimizi düşünüyorum.”

Fibonacci uzatma aracını kullanan Van de Poppe, bir sonraki DOT/BTC yükseliş hedefinin 60.40 dolar değerinde yani 0.001 BTC civarında olduğunu belirtti. Analistin listesinde ikinci sırada, “Blockchain interneti” olmayı amaçlayan bir proje olan Cosmos (ATOM) yer alıyor. Kripto stratejisti, Bitcoin çiftinde (ATOM/BTC) Cosmos için üç potansiyel giriş noktasını vurguladı. Van de Poppe’a göre ATOM önümüzdeki Kasım ayı içerisinde yeni zirveleri deneyebilir. Curve (CRV) Büyük Bir Ralli Başlatabilir Van de Poppe’nin radarındaki bir diğer kripto para birimi ise, stablecoin odaklı merkezi olmayan borsa Curve Finance‘in yönetişim token’ı Curve (CRV) oldu. Van de Poppe’ye göre Curve, neredeyse bir yıldır 0.000036 BTC ile 0.000086 BTC (2.17 dolar ve 5.19 dolar) arasında geniş bir aralıkta işlem görüyor. Bununla birlikte, kripto analisti, bu aralıkta gerçekleşebilecek bir kırılımın, fiyatı 13.29 dolar değerine itebilecek büyük bir ralliyi ateşleyeceğini belirtti. Merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK), analistin listedeki dördüncü kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Van de Poppe, LINK’in Bitcoin’e (LINK/BTC) karşı derin bir düzeltmeden geçmesine rağmen kripto para biriminin hala yakından takip edilmesi gerektiğini söyledi.

“Chainlink’in bu yıl boyunca hala yaptığı ve henüz çok fazla güç göstermediği ve Defi’nin (merkezi olmayan finans) muhtemelen uyanacağı ağır düzeltme göz önüne alındığında, bu büyük bir fırsat sağlayacak.”

Ünlü analist son olarak, blockchain verilerini endeksleyen ve düzenleyen bir platform olan The Graph‘e göz atıyor. Van de Poppe, Graph’ın 0,00013 BTC değerinde desteği tutması durumunda Bitcoin’e (GRT/BTC) karşı bir dip çizebileceğini söyledi.

“Burada daha yüksek bir dip arıyoruz ve bu gerçekleşirse, tüm bu trend tersine dönecek.”

Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!