banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Piyasa Öncüsü Açıkladı: Bitcoin Rallisi Bitti Mi?

Piyasa Öncüsü Açıkladı: Bitcoin Rallisi Bitti Mi?

Piyasa Öncüsü Açıkladı: Bitcoin Rallisi Bitti Mi?
Piyasa Öncüsü Açıkladı: Bitcoin Rallisi Bitti Mi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Kraken, Ekim ayı boyunca Bitcoin’in (BTC) rallisine güç vermekten sorumlu olabilecek bir faktörü ortaya koyuyor. Borsanın raporuna göre, yavaşlama belirtisi göstermeyen bir arz şoku eğilimi, bu ay Bitcoin rallisinin arkasındaki itici güçlerden biri olabilir.

Kraken: Bitcoin arz şokuna hazırlanıyor

Borsasının raporuna göre Bitcoin (BTC) uzun vadeli yatırımcılarının birikimi nedeniyle bir arz şoku yaşayabilir. Raporda şunlardan bahsediliyordu:

BTC, uzun vadeli sahiplerin daha fazla birikimi sayesinde arz şokuna hazırlanıyor. Bu birikim, BTC’nin 60.000 doları geçen son hareketi için bir itici güç olabilir. En son on-chain veriler, bu arz şoku eğiliminin büyüdüğünü gösteriyor.

Madenci birikimi arz şokuna sebep olabilir

Kriptokoin.com olarak aktardığımız Kraken raporuna göre, Bitcoin (BTC) madencileri de arz şokundan kısmen sorumlu. Raporun detaylarında madenci birikimlerine dair şunlar söylendi:

Riot, Marathon, Bitfarms, Hut8, Greenidge, Argo ve HIVE dahil olmak üzere Kuzey Amerika’daki en büyük halka açık BTC madencilik şirketleri, 4.812 (BTC) dahil olmak üzere 20.459 (BTC – 1.25 milyar dolar) tuttuklarını kamuoyuna açıkladılar. Bu yılın başlarında ikincil piyasadan satın aldığı Marathon birikimi 293 milyon dolardı. Söylemeye gerek yok, madencilik havuzları, yükseliş hissiyatlarında uzun vadeli sahiplerle uyumlu ve BTC’nin en son arz şokuna daha fazla katkı sağlıyor.

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!